Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/01/2020 20:42:54
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/10/2018

Més d'un miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva JoveCard

Més d'un miler de joves de Sant Andreu de la Barca ja té la seva JoveCard

Els hi dona accés a diferents descomptes a comerços i serveis de la ciutat

Un total de 1.218 persones de Sant Andreu de la Barca ja té la seva JoveCard, un carnet jove local que dona accés al seu titular a descomptes i avantatges especials a botigues, locals de lleure i serveis de la ciutat.

El regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa "perquè ha creat un sentiment de pertinença a la població molt important entre els joves, que estan orgullosos de ser de Sant Andreu de la Barca".

Els joves d'entre 14 i 30 anys poden obtenir de manera gratuïta aquest carnet adreçant-se a l'Ajuntament i amb ell tenen descomptes a una trentena d'establiments d'estètica, restaurants i cafeteries, cinemes o tallers de bicicletes i autoescoles, que arriben a fer descomptes del 50% als seus preus.

El regidor de Joventut ha destacat que les autoescoles i els establiments esportius han estat els que han tingut més demanda entre els joves titulars de la JoveCard.

Els titulars de la targeta també tenen descomptes especials als serveis municipals, com ara al poliesportiu o a la piscina municipal, o a d'altres activitats que organitzi l'Ajuntament, com per exemple obres de teatre, la festa de cap d'any, l'escola de música o la popular gimcana nocturna de la Festa Major.

 

Altres notícies