Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/04/2019 13:52:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/04/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la literatura amb un renovat certamen literari

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la literatura amb un renovat certamen literari

El premi arriba als 1.000 euros i s'incorpora la categoria de microrelat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat la XIX edició del certamen literari Premi Ciutat de Sant Andreu de la Barca, que enguany dobla la quantia dels premis i incorpora la categoria de microrelat.

El Fòrum Cultural Gaspar de Preses de la ciutat col·labora en l'organització del certamen i el jurat del mateix està integrat per tres destacades personalitats de la creació i de la crítica literària seleccionades per l'entitat, a més d'un representant municipal.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha recordat que "l'objectiu de la iniciativa és promoure la literatura i de l'escriptura creativa".

El certamen presenta aquest any dues importants novetats: el premi per l'obra guanyadora en la seva categoria de poema i relat curt serà de 1.000 euros i es crea la categoria de microrelat.

"Abans hi havia dos premis de 500 euros per cada categoria i es diferenciava entre català i castellà. Aquest any hem unificat el premi i es valora el millor poema o el millor relat curt amb 1.000 euros, amb independència de si està escrit el català o castellà", ha explicat Beas.

El certamen es completa amb un premi de 500 euros per al millor relat curt en castellà o català, un text que no pot superar les 100 paraules.

"Aquesta és una categoria nova amb la que hem volgut completar el certamen, un gènere molt difícil de conrear al que també volíem donar la seva importància", ha dit Beas.

Els participants han de presentar les seves obres abans del dia 15 de maig a la regidoria de Cultura, ja sigui personalment o mitjançant correu certificat.

L'anunci públic de la decisió, així com el lliurament de premis, es faran al mes de juny.

Altres notícies

Documents relacionats