Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/05/2018 07:14:44
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/06/2017

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca demana al Govern de la Generalitat que deixi de fer demagògia i treballi pel futur del país

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca demana al Govern de la Generalitat que deixi de fer demagògia i treballi pel futur del país

Enric Llorca considera que el referèndum no s'arribarà a fer

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha demanat al Govern de la Generalitat que deixi de fer demagògia i que comenci a treballar seriosament pel futur del país.

Llorca ha considerat que el referèndum previst pel primer d'octubre "no s'arribarà a fer" i ha dit que "ja n'hi ha prou d'enganyar a la gent".

"Tant el president del Govern com el vicepresident saben que el referèndum no s'arribarà a fer i que haurem d'anar a unes eleccions anticipades i continuarem amb el mateix impàs que fins ara", ha dit Llorca, que ha demanat als responsables del Govern que treballin pel futur del país.

"La inactivitat del Govern arriba en el pitjor moment, després de la greu crisi viscuda i de la que comencem a sortir", ha dit Llorca, que ha assegurat que "mentre el Govern fa populisme i promeses que no es poden complir som els ajuntaments els que treballem dia a dia per solucionar els problemes de les persones".

L'alcalde ha assegurat que "hi ha moltes maneres de fer populismes, de dretes i d'esquerres, però també des del sobiranisme i dir que tot s'arreglarà quan siguem independents és una forma més de fer populisme", ha dit Llorca.

Enric Llorca ha dit que el govern municipal "sempre actuarà amb arreglo a la llei" i "no farem res que no estigui d'acord amb aquesta pel que demanarem un informe al secretari municipal per saber com hem d'actuar davant d'un possible referèndum".