Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 00:07:08
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/02/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destina ajuda a pagar l'IBI i les escombraries a les persones majors de 65 anys

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destina ajuda a pagar l'IBI i les escombraries a les persones majors de 65 anys

L'any passat s'hi van destinar gairebé 6.000 euros a pagar aquests rebuts

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda a pagar els rebuts de l'IBI i de les escombraries a les persones més grans de 65 anys amb problemes econòmics.

L'any 2018, l'Ajuntament va atorgar ajuts a 34 persones per un import total de 5.990,61 euros, corresponent al 100% de la taxa de recollida de residus i al 20% de l'IBI.

Enguany, amb la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) aprovada pel govern de l'Estat, podran accedir a aquests ajuts les persones que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 900 euros mensuals.

El consistori destina enguany gairebé 18.000 euros a aquesta partida

La regidora de Serveis Socials, Charo Ramírez, ha explicat que l'ajut està en el marc de les polítiques socials que du a terme el consistori i que han permès que durant els anys més durs de la crisi econòmica no s'hagi tallat el subministrament bàsic de cap família de la ciutat.

Les persones beneficiàries han de tenir uns ingressos iguals o inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) i complir una sèrie de requisits, com ara tenir contractades les tarifes o bonus socials previstos per a persones grans, estar empadronats a la ciutat des de fa més de dos anys o que l'ajut sigui per a l'habitatge habitual.