Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/01/2020 10:23:21
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/10/2019

L'Ajuntament dinamitza el comerç local

Prioritza la formació dels botiguers com a element distintiu

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha signat aquest matí un conveni amb l'Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB) per promoure el comerç local i formar als botiguers de la ciutat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el president de l'ACSSAB, Frederic Cardús, han signat aquest matí un acord que preveu una aportació econòmica de 13.500 euros.

D'aquesta quantitat, l'Ajuntament col·labora amb 9.000 euros (que inclouen una subvenció de la Diputació) i l'ACSSAB amb 4.500 euros.

Llorca ha dit que "el comerç local és fonamental en la vida de les ciutats" i ha recordat que l'acord subscrit avui "té com a finalitat promoure, dinamitzar i potenciar el comerç local de la ciutat".

Aquesta és la quarta edició d'un conveni que es marca com a objectiu col·laborar per posar en marxa campanyes, promocions i accions que donin visibilitat a les botigues locals i que serveixin per potenciar la xarxa comercial de la ciutat.

Un dels eixos principals de l'acord és la formació dels botiguers locals i es preveu l'organització de diversos cursos, un dels quals es farà a l'entorn de la campanya comercial de Nadal i preveu ensenyar als comerciants a guarnir els seus aparadors.

Actualment a Sant Andreu de la Barca hi ha 630 comerços de diferents sectors, que suposen un important pilar de l'economia de la ciutat.