Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/11/2019 03:36:41
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Festa de Sant Andreu 19

Home |
28/09/2018

Sant Andreu de la Barca guanya espai per als seus ciutadans

Sant Andreu de la Barca guanya espai per als seus ciutadans

La pròxima setmana començarà la remodelació d'un dels principals eixos de la localitat

La pròxima setmana es previst que comencin els treballs de remodelació i millora del carrer del Doctor Fleming de Sant Andreu de la Barca, un dels principals eixos de la ciutat.

Després de les obres aquesta zona guanyarà espai per als ciutadans amb voreres més àmplies, nou mobiliari urbà i el soterrament dels serveis que encara són aeris.

Es previst que les obres acabin durant el mes de març i tenen un pressupost de 440.000 euros.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "l'objectiu és fer un carrer més amable amb les persones, amb més espai pel passeig i per a la relació dels ciutadans".

El projecte de millora preveu fer un carrer de plataforma única per facilitar el pas de les persones amb mobilitat reduïda, fer voreres àmplies, de 2,2 metres d'amplada, col·locar arbres en grans jardineres per evitar que les arrels aixequin el terra i endreçar l'aparcament amb l'estacionament dels vehicles a una banda del carrer i en cordó.

En el marc d'aquesta actuació es preveu el soterrament de tots els serveis, com ara les línies elèctriques o de telèfon, i la instal·lació d'una xarxa per al reg, la millora del clavegueram i la renovació de la xarxa de subministrament d'aigua.

Les obres es faran per fases, per minimitzar les molèsties als veïns.

La primera afectarà al tram de carrers que va des de Raval de Corbera fins al carrer de Joan Maragall.

Durant el temps que es perllonguin les obres es prohibirà la circulació dels vehicles encara que els usuaris dels aparcaments podran accedir a les seves places.