Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
08/12/2019 00:03:28
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Nadal 2019

Home |
21/09/2018

Conveni per a la promoció del comerç local a Sant Andreu de la Barca

Conveni per a la promoció del comerç local a Sant Andreu de la Barca

Entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Serveis

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el president de l'Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB), Frederic Cardús, han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de promoure, dinamitzar i potenciar el comerç local de la ciutat.

Aquesta és la tercera edició d'un conveni que es marca com a objectiu col·laborar per posar en marxa campanyes, promocions i accions que donin visibilitat a les botigues locals i que serveixin per potenciar la xarxa comercial de la ciutat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca ha subratllat la importància del comerç local "no només per a l'economia de la ciutat sinó també com element de sociabilitat, de relació entre les persones i de convivència".

Actualment a Sant Andreu de la Barca hi ha 630 comerços de diferents sectors, que suposen un important pilar de l'economia de la ciutat.

Llorca ha recordat que "l'objectiu es continuar potenciant el comerç local i el conveni que signem té com a finalitat donar suport a accions impulsades pels comerciants de la ciutat amb la finalitat de promoure, promocionar i potenciar l'activitat econòmica i el teixit comercial".

Amb aquest objectiu la signatura del conveni preveu impulsar accions comercials que passen per campanyes com ara la del Black Friday, que preveu descomptes especials; fires al carrer; o iniciatives especials amb motiu de dies assenyalats, com ara la Diada de Sant Jordi.

Un altre dels objectius és fomentar la professionalitat dels comerciants i fer els negocis més atractius no només per als veïns de la ciutat sinó també pels municipis de la seva àrea d'influència.

Segons el conveni signat entre les dues parts, es constituirà una comissió de seguiment per treballar en la dinamització i consolidació del centre comercial urbà de la ciutat, que estarà integrada per representants de l'Ajuntament i de l'ACSSAB.

Segons el conveni, l'Ajuntament aportarà 4.500 euros per dur a terme accions que ajudin a promoure el comerç local, la Diputació de Barcelona aportarà 4.500 euros i l'ACSSAB la mateixa quantitat.

Aquests recursos serviran, entre d'altres coses, per renovar la contractació d'un dinamitzador comercial que contribueixi amb la seva tasca a posar en marxa accions que ajudin a dinamitzar i potenciar la xarxa comercial de la ciutat.

Altres notícies