Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
13/11/2019 23:52:52
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
25/09/2018

L'Ajuntament dona una primera oportunitat laboral a joves amb formació superior

L'Ajuntament dona una primera oportunitat laboral a joves amb formació superior

Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 d'octubre

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona una primera oportunitat laboral a joves amb formació superior perquè puguin fer la seva primera inserció al món del treball i comencin a adquirir experiència.

Fins al dia 3 d'octubre els joves menors de 30 anys amb formació universitària o que hagin cursat cicles formatius poden presentar les seves candidatures per poder optar a una de les places que hi ha en el marc d'aquest programa.

El consistori ha posat en marxa una nova edició d'aquesta iniciativa, en la que col·labora la Generalitat i el Fons Social Europeu.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, recorda que "en una entrevista de feina el primer que ens demanen és experiència i el que volem amb aquesta iniciativa és que els joves puguin adquirir aquesta experiència que els resultarà molt útil per a les seves primeres incursions al mercat laboral".

La iniciativa preveu la signatura d'un contracte en pràctiques de sis mesos als joves menors de 30 anys que tinguin titulació de cicles formatius, universitària o similar.

Per poder accedir al programa és necessari estar empadronat a Sant Andreu de la Barca, tenir la titulació demanada, no haver treballat anteriorment amb un contracte de pràctiques més de dos anys i estar inscrit al programa de Garantia Juvenil.

Les sol·licituds es poden fer fins al 3 d'octubre al departament de Promoció Econòmica, a les dependències de les Escoles Velles.