Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 09:25:50
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
20/09/2018

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca destaca la normalitat en l'inici del curs escolar

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca destaca la normalitat en l'inici del curs escolar

L'IES del Palau continua sent un dels que té més demanda d'alumnes a la ciutat

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat "la normalitat" amb la que ha començat el curs escolar a la ciutat i s'ha mostrat convençut que "aquesta serà la tònica habitual al llarg de tot el curs".

Llorca ha felicitat a la comunitat educativa per la seva actitud de responsabilitat i concòrdia.

Enguany ha començat les classes a la ciutat un total de 4.758 alumnes als diferents nivells educatius que s'imparteixen a Sant Andreu de la Barca i l'Ajuntament ha invertit més de 70.000 euros per posar al dia les escoles.

Un dels centres que més demanda d'alumnes ha tingut, com és habitual, ha estat l'IES del Palau, que ha cobert la seva oferta de places.

L'alcalde ha mantingut durant aquest mes converses amb la direcció d'aquest centre i amb representants de la Guàrdia Civil amb la finalitat de promoure i estimular la concòrdia.

Llorca ha destacat la normalitat amb la que s'ha iniciat el curs en aquest centre gràcies a la voluntat de concòrdia del professorat, dels pares dels alumnes, dels mateixos alumnes i dels responsables de la Guàrdia Civil.

L'alcalde ha dit que "el que ens ha d'interessar és l'educació d'aquests nens a un centre que ha tingut històricament una trajectòria molt destacada i que té molt de prestigi a la ciutat" i ha posat com a exemple els "excel·lents resultats a les proves de selectivitat del curs anterior, amb un 100% d'aprovats".

Llorca ha assegurat que "des del Govern municipal continuarem treballant per facilitar que el professorat pugui desenvolupar la seva tasca amb normalitat i en les millors condicions possibles i que els alumnes rebin un ensenyament de qualitat sense discriminació i en igualtat de condicions".