Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/09/2019 02:39:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/09/2018

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca participa al primer campus d'unitats canines d'Espanya

Hi estan presents policies d'arreu d'Espanya i de Bèlgica i Nova York

La Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca participa aquesta setmana a la primera edició del campus d'unitats canines d'Espanya, que es celebra a Cornellà.

Del 24 al 28 de setembre un centenar de policies i 60 gossos reben formació sobre com detectar substàncies estupefaents, a través de ponències i classes pràctiques.

Entre els instructors destaquen cossos policials d'àmbit internacional com la policia federal de Bèlgica i la policia de Nova York.

També participa la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, referent a Espanya en aquesta matèria.

De fet el campus està organitzat per l'Asociación de Guías Caninos de Policias Locales de España, que presideix el policia local de Sant Andreu de la Barca, Javier Gómez, i compta amb la col·laboració de la Unión Nacional de Jefes y Directivos de Policías Locales (UNIJEPOL) i de l'Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC), a més de la Policia Local de Cornellà.

Aquest cos ha posat en funcionament la seva unitat canina, amb el suport i assessorament de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

Durant la trobada, els participants reben formació teòrica, pràctica i jurídica per part d'instructors i assisteixen a ponències pels matins i fan pràctiques en grups de treball i en diferents ambients a les tardes.

Aprofitant la concentració d'unitats canines en aquesta trobada, el divendres 28 de setembre, com a acte de cloenda està prevista una exhibició oberta a la ciutadania i una demostració dels entrenaments i les diferents habilitats dels gossos.
 

Altres notícies