Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/02/2020 22:09:21
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
10/09/2018

Un total de 4.758 alumnes començaran el curs escolar a Sant Andreu de la Barca

Un total de 4.758 alumnes començaran el curs escolar a Sant Andreu de la Barca

L'Ajuntament ha invertit 70.000 euros en diverses millores a les escoles

Un total de 4.758 alumnes començaran el curs escolar el pròxim dimecres dia 12 de setembre a les escoles de Sant Andreu de la Barca.

La xifra d'alumnes és semblant a la del curs anterior encara que l'oferta enguany és més àmplia ja l'IES Sant Andreu amplia una línia educativa i es dona continuïtat a l'aula per a nadons de l'escola bressol municipal el Trenet, que guanya 13 places.

La regidora d'Educació, Saray Cantero, ha destacat que "a tots els nivells educatius hi ha places vacants" i que les famílies que vulguin formalitzar una matrícula ho poden fer directament a l'Ajuntament, ja que aquest és Oficina Municipal d'Escolarització.

Cantero ha dit que "ens hem de felicitar perquè lluny de perdre cap línia educativa a la ciutat les mantenim totes i a més ampliem l'oferta que es presta als ciutadans".

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dut a terme durant el període de vacances escolars obres de millora i manteniment a tots els centres educatius, amb un pressupost de 70.000 euros.

La regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, Eva Prim, ha explicat que "a la primavera demanem a tots els directors les millores que consideren que s'hauria de fer al seu centre per adaptar-nos a les necessitats de cada escola".

D'entre les actuacions que s'han dut a terme destaquen obres de lampisteria i fusteria, a més de treballs de pintura, electricitat, desbrossament o canvis d'elements com ara bombetes i piques de lavabos.