Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/11/2019 07:14:29
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
04/09/2018

Augmenta la freqüència de l'autobús que comunica Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal

Augmenta la freqüència de l'autobús que comunica Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal

Més de 400 persones utilitzen aquest servei cada setmana

Des d'aquesta setmana el servei d'autobús que comunica Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal suma una freqüència de pas.

Aquest nou bus surt de la plaça de les Palmeres a les 8.49 direcció Castellbisbal.

Ara fa un any va començar a funcionar aquest servei d'autobús que connecta la ciutat amb la Renfe de Castellbisbal i ja suma més de 400 usuaris a la setmana.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat "la gran acceptació que té aquest servei per part de la ciutadania" i ha recordat que "en són usuàries tant persones que el fan servir per anar a treballar com per anar a l'estació de Renfe de Castellbisbal".

Llorca ha assegurat que "part de l'èxit d'aquesta línia és la ubicació de les parades i el recorregut que s'ha establert".

Els horaris es van dissenyar tenint en compte els de la Renfe que connecta Castellbisbal amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè els alumnes de Sant Andreu de la Barca poguessin anar a classe en transport públic.

Un altre dels objectius de la línia és facilitar l'accés dels treballadors de les empreses dels polígons industrials als seus llocs de feina.

Amb aquesta finalitat s'han habilitat parades als polígons industrials del Llobregat (a Sant Andreu de la Barca) i de Sant Vicenç (a Castellbisbal).

L66 Castellbisbal-Sant Andreu de la Barca: Horari