Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2019 20:29:18
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ciutat

Ferrocarril de la Generalitat de Catalunya

Dues estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (Sant Andreu de la Barca i abaixador d’El Palau) de la línia de Manresa i Igualada, el Metro del Baix Llobregat, donen servei a la zona.

La línia de FGC Llobregat-Anoia surt de plaça d'Espanya, arriba a Martorell, i d'aquesta punt surten dos ramals, cap a Igualada i Manresa.

Els serveis son:
- L8: Barcelona (Pl. Espanya-Molí Nou). Para en totes les estacions.
-S33: Barcelona (Plaça Espanya-Can Ros). Para en totes les estacions.
-S4: Barcelona (Plaça Espanya-Olesa de Montserrat. Para en totes les estacions (entre elles a El Palau, a Sant Andreu de la Barca).
- S8: Barcelona (Plaça Espanya-Martorell Enllaç). Para en totes les estacions  (entre elles a El Palau, a Sant Andreu de la Barca).
- R5: Barcelona (Plaça Espanya-Manresa). Para a plaça Espanya, Ildefons Cerdà, Europa Fira, L'Hospitalet-Avinguda Carrilet, Almeda, Sant Boi, Sant Andreu de la Barca, Martorell Central, Martorell Enllaç. A partir d'aquesta punt para a totes les estacions.
- R6: Barcelona (Plaça Espanya-Igualada). Para a plaça Espanya, Ildefons Cerdà, Europa Fira, L'Hospitalet-Avinguda Carrilet, Almeda, Sant Boi, Sant Andreu de la Barca, Martorell Central, Martorell Enllaç. A partir d'aquesta punt para a totes les estacions. 

Plànol de la Xarxa ferroviària integrada
Plànol de la Xarxa ferroviària integrada

Servei de Rodalies de Barcelona

També és molt propera l'estació de Castellbisbal del Servei de Rodalies de Barcelona, operat per RENFE, amb les línies R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa) i R8 (Martorell-Granollers centre).

Especialment interessant és la línia R8 que permet anar fins la Universitat Autònoma de Barcelona.

 Versió per a imprimirImprimir