Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 03:40:44
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Ajuntament

Salutació de l'alcalde

En primer lloc, voldria donar-vos com alcalde la més sincera benvinguda a la pàgina web de Sant Andreu de la Barca.

Mitjançant aquesta web podreu fer una estada o viatge virtual pel nostre poble, però també estem davant un instrument de servei al ciutadans. Per fer possible aquests dos objectius esperem les vostres aportacions i suggeriments.

Espero que la vostra estada o viatge virtual pel nostre poble serveixi per enriquir-nos mutuament i que podeu copsar la nostra sensibilitat, la nostra identitat i les línies de futur que hen endegat. En aquest sentit, la pàgina web de Sant Andreu de la Barca té un sentit, mostra un contingut i, sobretot, vol ser un servei als ciutadans.

Sant Andreu de la Barca s’ha transformat en els últims anys d’una forma molt important. El destacat augment demogràfic unit a un desenvolupament urbanístic i humà molt significatiu han situat al nostre poble on es mereix: al capdavant del que anomenem Baix Llobregat Nord.

Sant Andreu té impuls, força i il•lusió en el seu futur i això es nota a tot arreu, fins i tot, aquí, en la web, on podeu informar-vos, preguntar-nos i ajudar-nos a fer el Sant Andreu de la Barca que tots volem i desitgem.

M. Enric Llorca i Ibáñez, alcalde

 Versió per a imprimirImprimir