AGENDA

Teatre: Madre Coraje

T'agradaria assistir?
dimarts 24 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
Teatre: Madre Coraje

Teatre: Madre Coraje

 

Basada en la "Història de la vida de l'estafadora i aventurera Coratge", de Grimmelhausen, l'acció es desenvolupa entre el 1624 i el 1636, durant l'anomenada Guerra dels Trenta Anys, un cruel enfrontament entre catòlics i protestants que va ensangonar Suècia, Polònia i Alemanya. Allà és on apareix Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda com a ‘Madre Coraje’, pel valor que sembla tenir en el camp de batalla. Oportunista, cínica, segura de si mateixa, Anna va d'un territori a un altre canviant de bandera. La seva meta és sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus tres fills. Es debat entre la defensa de la seva família a ultrança i els seus interessos comercials.

 

La necessitat o l'afany de "defensar-se" en el terreny comercial impedeixen a ‘Madre Coraje’ defensar la vida dels seus fills perquè la guerra li imposa les seves condicions. En un món dominat per la crueltat i la violència confon la supervivència del seu propi negoci amb la de la seva pròpia família. El carro de ‘Madre Coraje’ amb els vuit actors que l'acompanyen ha recorregut des de la seva estrena, el 30 de setembre 2013 a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d'Osca, totes les comunitats autònomes peninsulars.

 

Premi al Millor Espectacle de Teatre en la VII edició dels Premis Escenaris de Sevilla. Premi a Millor Direcció al Festival de Teatre Ciutat de Palència 2014. Quatre guardons en els premis del Teatro Andaluz i vuit nominacions en els Premis Max d’Arts Escèniques.

 

Espectacle en castellà. 

 

Diumenge 7 de novembre, a les 18 hores 

 

Entrades: 18 € web / 20 € taquilla 

Dia i hora
07-11-2021 a les 18:00h
Preu
Preu de 18 €
Ubicació - Mapa