Rubén Castro Torres

Regidor de Joventut i Polítiques d'Igualtat

Biografia

És Expert en violència de gènere per la UNED, Postgrau en gènere i igualtat per la Universitat Autònoma de Barcelona i Expert Universitari en Educació en la no violència per la UNED.


Guardonat amb el Premio de Periodismo Joven sobre Violencia de Género del Gobierno de España (Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad).


Col·labora amb mitjans de comunicació com Ràdio Sant Andreu on presenta un programa sobre igualtat, a més d'una secció temàtica dins el magazine "Via Directa".


També dirigeix el portal Conigualdad.org, de promoció de la igualtat de dones i homes.


És autor de llibres com "Desmontando la violencia de género", "Guía Express del Hombre Igualitario" o "Guía Enróllate con igualdad", entre d'altres, alguns dels quals han estat recomanats per universitats, ajuntaments, el Instituto de la Mujer i organismes d'igualtat de les Comunitats Autònomes.

Trajectòria professional

Ha treballat com a agent d'igualtat de gènere, formant-se en igualtat i prevenció de la violència masclista, promovent campanyes, formant i impartint conferències i tallers per a joves i adults.

Retribucions

Sense dedicació:


  • Per assistència a la Junta de Portaveus: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència a les Comissions Informatives: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència al Ple: 150€ bruts / sessió


Les assistències per ser retribuides s'ha d'assistir i les cobren els regidors/res que no tenen ni dedicació exclusiva ni parcial.

Xarxes Socials

Twitter: https://twitter.com/ruben_castro