Marc Giribet i Gavara

Portaveu i Regidor del Grup Municipal de FEM Sant Andreu - Acord Municipal (ERC+Vecinos por el cambio)


Marc Giribet i Gavara

(Portaveu)

Dades de contacte

Més informació

Biografia

Nascut a l'Hospital comarcal de Martorell l'any 1989,Fill del carrer del sol, viu a Sant Andreu de la Barca des de tota la vida.


Tècnic Superior en sistemes informàtics i telecomunicacions, tècnic en equips electrònics de consum, i formaten el grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (titulació no finalitzada).


Les seves aficions són l'esport, la música i la cultura popular. Ha participat de la vida cultural i esportiva de la ciutat. Ha estat jugador, entrenador i director esportiu del Club Basquetbol Sant Andreu, ara és casteller de la Colla Castellera l'Adroc (Sant Andreu de la Barca-Pallejà). També ha compaginat les seves aficcions amb l'activisme social i polític.

Trajectòria professional

Ha treballat com a becari en grans empreses com Decathlon i Celsa Group. En aquesta última donant suport al departament de sistemes i informàtica.


L'any 2013 i fins al dia d'avui, es converteix en responsable de compres i vendes online, en una empresa dedicada al sector del fitness d'àmbit estatal.

Retribucions

Sense dedicació:


  • Per assistència a la Junta de Portaveus: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència a les Comissions Informatives: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència al Ple: 150€ bruts / sessió


Les assistències per ser retribuides s'ha d'assistir i les cobren els regidors/res que no tenen ni dedicació exclusiva ni parcial.