Mariano Nieto Orgaz

Regidor del Grup Municipal de PODEMOS


Mariano Nieto Orgaz


Dades de contacte

Més informació

Biografia

En Mariano va néixer a Salamanca i va viure uns anys en un petit poble fins als 4 anys que el van portar cap a Barcelona.

De jove va cursar estudis d'EGB i F.P a l'escola pública en Hospitalet de Llobregat, on es va decantar per l'atenció a les persones.

Va estudiar per TCAI i més tard per ser Tècnic especialista en discapacitats, (títol que més tard es va convertir en l'actual Integrador social).

Des de nen va créixer en un agrupament escolta o allà va aprendre i va créixer. Des de llavors aquesta és la seva filosofia de vida. Sempre a punt !!

Li encanta dedicar temps a la família, als amics, la muntanya, la lectura i viatjar quan el temps li permet.

Trajectòria professional

Des de jove, primer va ser nen d'un agrupament escolta per mes tard ser monitor. Des d'aquest moment va créixer la seva vocació de treballar per les persones.

Al 1993 va començar a treballar com a Auxiliar d'infermeria en un hospital amb persones amb pacients de malaltia mental, on després de 20 anys d'experiència i amb moltes formacions en aquest camp, comença a treballar com a integrador social fins l'actualitat.

Durant tots aquest anys va ser membre del comitè d'empresa i delegat sindical.

Retribucions

Sense dedicació:


  • Per assistència a la Junta de Portaveus: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència a les Comissions Informatives: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència al Ple: 150€ bruts / sessió


Les assistències per ser retribuides s'ha d'assistir i les cobren els regidors/res que no tenen ni dedicació exclusiva ni parcial.

Xarxes Socials

Actualment no disposa de xarxes socials.