Xavier Vila i Ratés

Regidor del Grup Municipal de Fem Sant Andreu - Acord Municipal (ERC+Vecinos por el cambio)


Xavier Vila i Ratés


Dades de contacte

Més informació

Biografia

Nascut a Reus l'any 1979, viu a Sant Andreu de la Barca des del 2006.


Enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya i un postgrau de Project Management a la UPC.


Està casat i pare de dues filles, les seves passions són el cinema, la tecnologia i la familia.

Trajectòria professional

Va començar a treballar al 1998 dins del Departament D'Informàtica a Enginyeria i Arquitectura La Salle , universitat Ramón Llull, on va començar a cursar l'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes.


Posteriorment va ser professor de cicles formatius de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques i d'Administració de Sistemes Informàtics, així com a responsable del manteniment de la xarxa de PC's de l'escola ( La Salle Gracia ).


Actualment és responsable d'infraestructures a una multinacional del sector comerç ( Swarovski ) gestionant sistemes de seguretat, anàlisi de ventes, riscs laborals, i la pròpia infraestructura IT a nivell Portugal, España i Andorra, on hi porta treballant des de fa 14 anys, ocupant diverses posicions com a tècnic de suport informàtic al canal d'oficines i botigues, i posteriorment Project Manager IT.

Retribucions

Sense dedicació:


  • Per assistència a la Junta de Portaveus: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència a les Comissions Informatives: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència al Ple: 150€ bruts / sessió


Les assistències per ser retribuides s'ha d'assistir i les cobren els regidors/res que no tenen ni dedicació exclusiva ni parcial.