David Solsona Font

Regidor del Grup Municipal de Fem Sant Andreu - Acord Municipal (ERC+Vecinos por el cambio)


David Solsona Font


Dades de contacte

Més informació

Biografia

Nascut a Barcelona l’any 1972, pare de dos fills i viu a Sant Andreu de la Barca desde l’any 2006.


Tècnic Electrònic Industria per l’Escola Tècnica Professional del Clot, Enginyer Tècnic Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Catalunya i Executive MBA per EADA.


Ha participat en entitats com el Pi Tallat i actualment és jugador de l'Hoquei Herba de Sant Andreu Papis i membre de la colla castellera "castellers de l'Adroc".


A nivell polític és militant d'ERC, ja fou regidor de Sant Andreu de la Barca entre el 2011-2015 i actualment és membre de la Sectorial de Comerç Turisme i Consum.


La seva afició és cuinar i poder-ho gaudir, junt amb el temps lliure amb els fills, parella, família i amics.

Trajectòria professional

Durant l'etapa de l'antiga formació professional, va treballar en diverses empreses del sector de l'electricitat i electrònica, tant com becari com en contractes de laborals que facilitessin compaginar-ho amb els estudis.


La carrera Universitària la va compaginar com a tècnic postvenda, responsable logistica de recanvis i finalment com a responsable nacional d'equips multifuncionals dins mateixa multinacional.


Prop de finalitzar la carrera, es va incorporar a una consultora internacional treballant per grans entitats financeres nacionals i llatinoamericanes, compaginant amb l'Executive MBA.


Després va ocupar el lloc de responsable del departament TIC de la implantació de la part financera hipotecaria de General Motors i seguidament responsable TIC d'una StartUp. Després d'una etapa com a emprenedor, actualment treballa com a CTO Low Code en una consultora, implementant projectes de digitalització del lloc de treball per mitjanes i grans empreses.

Retribucions

Sense dedicació:


  • Per assistència a les Comissions Informatives: 250€ bruts / sessió

  • Per assistència al Ple: 150€ bruts / sessió


Les assistències per ser retribuides s'ha d'assistir i les cobren els regidors/res que no tenen ni dedicació exclusiva ni parcial.