Juan Pérez López

Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Formació, Indústria, Comerç i Turisme, Govern Obert, Recursos Humans i Planificació, Arxiu Municipal i Gestió del Coneixement

Biografia

Va viure fins als 6 anys a Martorell, des de llavors he viscut a Sant Andreu de la Barca, fins a l'any 2000 (any que em vaig casar i ara tenim 2 fills, el Jan de 10 anys i l'Aina de 7 anys) i des de llavors visc a Corbera (a tocar de Sant Andreu).


Vaig estudiar a l'Escola Daina Isard d'Olesa de Montserrat, per acabar la seva formació com a dissenyador d'interiors a l'Escola Internacional (DIAC-EIADE).


Va combinar la seva formació amb el treball a l'empresa familiar de venda de mobiliari i des de l'any 2002 està al capdavant.

Trajectòria professional

Actualment segueix com a gerent de Mobles 3R (empresa familiar), que al seu torn forma part de la cadena de mobiliari KIBUC, de la qual forma part del consell d'administració i és el responsable del desenvolupament de producte des de fa 8 anys.


També fa de freelance amb diverses fàbriques de mobiliari, dissenyant les seves col·leccions de menjadors, dormitoris, juvenils, sofàs, etc.


L'any 2015, al maig, junt amb els seus germans i pares vàren posar en marxa un nou negoci a Sant Andreu de la Barca, el "MON MÀGIC", dedicat a la celebració d'aniversaris per a nens i festes per a famílies, o bé passar una bona estona amb els fills o néts.


Com es pot observar, és una persona inquieta i emprenedora i és per això (i pel suport i l'ajuda de la meva estimada dona i família) que va decidir emprendre aquesta nova etapa com a regidor de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i així poder aportar tot el seu coneixement i experiència per tal de millorar la meva estimada ciutat, SANT ANDREU.

Retribucions

Sou de 38.400€ bruts anuals.

Xarxes Socials

Actualment no disposa de xarxes socials.