NOTÍCIES

L’Ajuntament programa activitats on line amb motiu de la Setmana contra la violència masclista

El consistori fa una crida a la ciutadania perquè s’afegeixi al Pacte contra la violència masclista
dimarts 17 de novembre del 2020, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament programa activitats on line amb motiu de la Setmana contra la violència masclista

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst un seguit d’activitats  amb motiu de la commemoració, el dia 25 de novembre, del Dia Internacional contra la violència masclista.

 

Les activitats, que es faran on line com a conseqüència de la situació de pandèmia, es desenvoluparan del 23 al 30 de novembre.

 

El regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Rubén Castro, ha destacat que “l’objectiu de la iniciativa és conscienciar a la població del nostra paper en la lluita contra aquesta xacra” i “recordar a la ciutadania dels instruments que tenen al seu abast per combatre la violència masclista”.

 

D’entre les activitats programades destaca la conferència de l’exministra d’Igualtat del Govern central, Bibiana Aído, la presentació del llibre “PornoXplotación”, de Mabel Lozano, o la xerrada de la sexòloga Francisca Molero “Educar en el buentrato para prevenir el maltrato”.

 

La iniciativa també pretén lluitar contra el llenguatge masclista que es pot utilitzar a la música amb un taller on line que servirà per a reflexionar sobre les cançons més populars i les alternatives que hi ha per evitar un llenguatge masclista.