NOTÍCIES

Ple extraordinari per facilitar l’accés als nous ajuts per fer front als efectes de la covid-19

En el marc de la tercera edició del pla de reactivació econòmic
Ple extraordinari per facilitar l’accés als nous ajuts per fer front als efectes de la covid-19

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà demà dijous dia 8 d’abril un ple extraordinari per aprovar les bases per accedir als ajuts previstos per fer front als efectes de la crisi econòmica derivada de la covid-19.

 

El ple municipal del mes de març va aprovar una modificació del pressupost de l’Ajuntament per destinar un milió d’euros més a la reactivació social i econòmica.

 

A la sessió de demà s’aprovaran les bases per poder facilitar l’accés dels col·lectius afectats a aquests ajuts de la manera més simplificada possible.

 

El pla preveu, entre d’altres coses, donar ajudes de fins a 1.000 euros per mantenir el llocs de treball a petits empresaris i comerciants que han vist afectada la seva activitat per la pandèmia.

 

També s’han previst ajudes directes de 500 euros als bars i restaurants que han vist afectada la seva activitat.

 

El consistori reserva una partida de 150.000 euros a l’edició de 5.000 targetes moneder, que estaran carregades amb 30 euros i que es podran gastar als negocis no essencials de la ciutat.

 

El Ple municipal, que es farà de manera telemàtica, començarà a les 13 hores i es podrà seguir a les xarxes socials de l’Ajuntament i a Ràdio Sant Andreu.