NOTÍCIES

L’Ajuntament promou la igualtat amb un programa d’activitats pel Dia de l’Orgull LGTBI

Enguany es faran activitats presencials i en línia
dimarts 22 de juny del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament promou la igualtat amb un programa d’activitats pel Dia de l’Orgull LGTBI

Un any més l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.

 

Des de la Regidoria d’Igualtat i amb la col·laboració de diverses entitats, s’organitzaran diverses activitats amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i fomentar la diversitat per tal que totes les persones tinguin els mateixos drets i oportunitats.

 

En aquesta ocasió, el programa recull activitats tant presencials com on line que tindran lloc des del mateix 28 de juny fins al 6 de juliol.

 

Entre els actes presencials, dilluns 28 de juny trobarem a la plaça Federico García Lorca l’exposició “Trencant mites” i una carpa informativa de recursos LGTBI.

 

El 29 de juny tindrà lloc la projecció del documental “Lesbofòbia” i, posteriorment, la presentació del vídeo “Un lienzo en blanco: Vidas LGTBI+ en Sant Andreu de la Barca” per l’Agrupació de Joves de Sant Andreu de la Barca.

 

Dissabte 3 de juliol gaudirem de música i espectacle al Parc de Can Presses amb “Drag Show”. Per a aquesta activitat, organitzada per l’Agrupació de Joves, cal inscripció prèvia

 

Per últim, el 6 de juliol el Teatre Núria Espert acollirà la presentació del llibre “LGTBI claus bàsiques”, a càrrec de l’Observatori contra l’Homofòbia.

 

Pel que fa a les activitats en línia, el 30 de juny es presentarà la campanya “Sant Andreu de la Barca, orgull per la igualtat” a través de l’Escola d’Igualtat. Per l’altra banda, el 5 de juliol, l’Escola presentarà una nova càpsula formativa sobre com fomentar la igualtat entre persones.  

 

Inscripció prèvia a l'espectacle "Drag Show"

 

 

Podeu consultar el programa complet a continuació