NOTÍCIES

Més d’un centenar de fotografies participen en el concurs d’Instagram de Festa Major

Els cinc guanyadors s’emporten una entrada doble per al Teatre Núria Espert
dimarts 21 de setembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Més d’un centenar de fotografies participen en el concurs d’Instagram de Festa Major

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha anunciat els cinc guanyadors del concurs fotogràfic d’Instagram de la Festa Major 2021.

 

El concurs, que consistia a capturar instants de la Festa Major d’enguany i publicar-los a la plataforma amb el hashtag #fmsab21, ha tingut una participació de 130 imatges.

 

La temàtica de les fotografies ha estat molt variada, però abunden les imatges d’activitats populars, com és el cas dels gegants, els castellers, els Diables... i de la fira d’atraccions.

 

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha volgut destacar l’alta participació d’aquesta edició del concurs així com l’alt nivell dels participants. “A Sant Andreu tenim una base de fotògrafs molt bona, ho podem veure a la qualitat de les fotografies” ha explicat.

 

Les fotografies guanyadores han estat escollides per un jurat format per personal del departament de Cultura i de Comunicació de l’Ajuntament. Com a premi, els cinc guanyadors s’emporten una entrada doble per a qualsevol obra de la temporada de setembre-desembre 2021 del Teatre Núria Espert.

 

A continuació, podeu veure les fotografies premiades:

@mar_cots

@foto.gab

@mariareyescastillo7

@tere_merke

@lfb.1209