NOTÍCIES

L’actor Josep Maria Pou assaja l’obra ‘Viejo amigo Cicerón’ al Teatre Núria Espert

El portarà al Romea a partir del 24 de novembre
dilluns 15 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
L’actor Josep Maria Pou assaja l’obra ‘Viejo amigo Cicerón’ al Teatre Núria Espert

L’actor Josep Maria Pou assaja aquesta setmana el muntatge “Viejo amigo Cicerón”, del director Mario Gas, al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

 

L’obra és una producció del Teatre Romea de Barcelona i del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i es va estrenar al juliol de 2019.

 

Després d’anar a diverses ciutats espanyoles, el muntatge es representarà a partir del 24 de novembre al Teatre Romea de Barcelona.

 

El Teatre Núria Espert serveix en aquesta ocasió de lloc d’assaig de l’obra.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha subratllat la importància de fer de l’equipament municipal “un espai que serveixi per fer estades de grups de teatre i fer els assajos finals de muntatges com ara el de “Viejo amigo Cicerón”.

 

L’obra està centrada en la figura de Marc Tul·li Ciceró que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les circumstàncies més adverses.

 

Ciceró es presenta com un polític excepcional en un món de mesquines ambicions personals, deslleialtats i petits tripijocs tan propis de la vida pública des d’aleshores.