AGENDA

Circ: Gran Reserva

T'agradaria assistir?
dimarts 24 de agost del 2021, Sant Andreu de la Barca
Circ: Gran Reserva

Circ / Comèdia: Gran Reserva 

 

On està el secret? Potser en la barreja de varietats autòctones, potser en la textura envellutada dels grans clàssics o en el buquet que desprèn l’humor que practiquen… El cas és que els productes d’aquest celler han creat addicció entre el públic, des de 2014 quan es va estrenar Rhum, el 2016 amb Rhümia i el 2018 per servir-se un darrer glop de circ amb Rhumans. S’encarrega de servir les taules un equip variable de sommeliers abillats amb un nas vermell i equipats amb grans dosis d’humor absurd i de màgia, però també de tendresa i emoció. Aquests pallassos ens tornen a omplir els gots a vessar amb el seu humor d’anyada, però aquest cop repesquen els millors moments dels espectacles anteriors i els tornen a posar en escena a un ritme frenètic.

El resultat és un Gran reserva que promet despertar el nostre amor per la bogeria i l’absurd, alhora que adorm la nostra part més racional i avorrida.

Companyia amb reconeixements i premis com Zirkòlika al Millor espectacle de pallassos 2014, el Premi BBVA Zirkòlika al Millor Espectacle de circ 2016 i el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de circ Premi Teatre Barcelona al millor espectacle de circ 2018.

 

Dissabte 23 d'octubre, a les 20.00 hores 

 

Entrades: 18 € web / 20 € taquilla

 

Dia i hora
23-10-2021 a les 20:00h
Preu
Preu de 18 €
Ubicació - Mapa