NOTÍCIES

Obertes les preinscripcions per al nou curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa
  dilluns 16 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca

S’inicia el període de preinscripcions de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca per al curs 2022-2023.

La Fira de la Primavera ja té cartell anunciador
  dilluns 16 de maig del 2022 La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca ja té cartell anunciador, que recrea un esclat d'alegria i llum.
Tornen les aules d’estudi nocturn per preparar els exàmens finals
  dimecres 11 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa un any més les aules d'estudi nocturn.
La Universitat Autònoma de Barcelona reconeix la transparència de l’Ajuntament
  dimarts 10 de maig del 2022 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha reconegut la transparència i accessibilitat de la web municipal i l'hi ha atorgat el segell Infoparticipa, que destaca la transparència informativa.
Sant Andreu promou una campanya de recollida de roba
  dilluns 09 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca promou una campanya de recollida de roba, que es lliurarà a l'entitat solidària Solidança.
Continuen els treballs per fer de la carretera una via urbana
  dilluns 09 de maig del 2022 L'Ajuntament continua treballant per fer de la carretera de Martorell una via cívica i integrada a la trama urbana.
La consellera de Presidència de la Generalitat fa una visita institucional a Sant Andreu de la Barca
  divendres 06 de maig del 2022 La consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha visitat aquest matí de divendres Sant Andreu de la Barca. Vilagrà ha estat rebuda per l'alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba, i ha signat el Llibre d'honor de la ciutat a la sala de plens.
Obert el termini per sol·licitar ajuts per a la rehabilitació d’habitatges
  dijous 05 de maig del 2022 Des d'aquesta setmana ja es poden sol·licitar els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges, que atorga el Consorci Metropolità de l'Habitatge, que depèn de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
L’Ajuntament treballa per fer de Sant Andreu una ciutat educativa
  dijous 05 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per fer de la localitat una ciutat educativa, on l'eix central de tots els seus projectes i propostes sigui l'educació.
L’Ajuntament promou hàbits saludables amb activitats físiques a l’aire lliure
  dimecres 04 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la iniciativa “Practica la salut'dquo;, que promou l'activitat física amb propostes al carrer.
Inici del període d’inscripcions per als abonaments de la piscina d’estiu
  dilluns 02 de maig del 2022 Aquesta setmana s'obren les inscripcions per als abonaments de la piscina d'estiu de Can Salvi. El servei disposa de 900 abonaments per la temporada, que s'adjudicaran per ordre de sol·licituds.
S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu
  dilluns 02 de maig del 2022 Aquesta setmana s'obre el període d'inscripcions per a les activitats lúdiques, esportives i educatives del Casal d'Estiu i les estades de futbol i tennis.
L’Ajuntament es compromet en la lluita contra el frau
  divendres 29 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat una declaració institucional amb la qual es compromet a lluitar contra el frau i la corrupció i evitar conflictes d'interessos.
Els nens i les nenes de Sant Andreu de la Barca participen al concurs literari de Sant Jordi
  divendres 29 de abril del 2022 Els nens i les nenes dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca han participat un any mes als premis literaris que organitza l'Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Sessió ordinària del ple municipal
  dimecres 27 de abril del 2022 L'Ajuntament celebrarà el pròxim dijous 28 la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes d'abril.
Afectacions al trànsit amb motiu del correfoc de Sant Jordi
  divendres 22 de abril del 2022 Les activitats programades en
Els Mossos d’Esquadra reconeixen la trajectòria del sotsinspector de la Policia Local, Jordi Català
  dijous 21 de abril del 2022 Els Mossos d'Esquadra han reconegut la trajectòria professional del sotsinspector de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Català, a qui han atorgat la medalla de bronze amb distintiu blau.
Sant Andreu de la Barca celebra la cinquena edició de la Fira del Vi
  dimarts 19 de abril del 2022 Una vintena de cellers participaran a la cinquena edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc del 27 al 30 d'abril.
La Policia Local facilita la interposició de denúncies
  dimecres 13 de abril del 2022 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca facilita als ciutadans la interposició de denúncies de delictes lleus, que des d'aquest mes es poden posar al carrer.