NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca posa en marxa SABAlerta, un avís silenciós dels comerços amb la Policia Local
  dilluns 11 de desembre del 2023, Sant Andreu de la Barca

Amb l’inici de la campanya de seguretat de les Festes de Nadal, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa SABAlerta, una aplicació gratuïta que connecta, amb un avís silenciós, comerços, restaurants i establiments amb la Policia Local.

Sant Andreu es vesteix de lila pel 25N
  divendres 17 de novembre del 2023 “Sant Andreu es vesteix de lila”. Aquest és un dels lemes principals que ha escollit la regidoria de Feminismes, Igualtat i LGTBI per la campanya del 25N, Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. En total es faran més d’una quinzena d’actes entre exposicions, vídeo fòrums, parades al carrer o el partit de futbol del diumenge 19 organitzat pel Club de Futbol i la Plataforma per la Igualtat.
 Places disponibles per a la sessió d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA
  dijous 16 de novembre del 2023 El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament, conjuntament amb la Diputació de Barcelona,
El servei de menjador de l’escola Àngel Guimerà ha rebut el certificat Bo, Sa, d’Aquí
  dimecres 15 de novembre del 2023 L’escola Àngel Guimerà de Sant Andreu de la Barca ha rebut la Denominació Bo, Sa, d’Aquí, una certificació de qualitat que premia el bon servei de mejador escolar.
Sant Andreu de la Barca commemora els Drets dels Infants aquest dissabte amb un matí d’activitats en família
  dimarts 14 de novembre del 2023 Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Universal dels Drets dels Infants amb activitats adreçades als nens i nenes. El dissabte 18 de novembre a partir de les 11 del matí s’ha preparat una jornada amb jocs tradicionals, d’habilitats, gegants i manualitats a l’avinguda Constitució davant l’Escola
Ràdio Sant Andreu: Entrevista amb l’alcalde, Marc Giribet
  dimarts 14 de novembre del 2023 Ràdio Sant Andreu us ofereix l’espai mensual de l’entrevista amb l’alcalde de Sant Andreu de la Barca. Radio Sant Andreu · Entrevista amb l’alcalde, Marc Giribet. Novembre 2023 A l’entrevista l’alcalde, ha parlat de les ordenances fiscals recentment aprovades i de la pujada de L’IBI. Marc Giribet ha avançat a Ràdio Sant Andreu com seran els pressupostos que es portaran al ple municipal el 29 de novembre i que ha qualificat de “conservadors i de contenció”. Ha recordat que “Si hem demanat un esforç a la ciutadania amb la modificació de l’IBI, els pressupostos han de ser de manteniment i de contenció de la despesa i estabilitat econòmica de l’ajuntament”.
El Ple Municipal Ordinari de novembre se celebrarà el dimecres 29
  dilluns 13 de novembre del 2023 La propera sessió del Ple Municipal Ordinari de Sant Andreu de la Barca tindrà lloc el proper 29 de novembre. Així doncs, la celebració del ple s’avançarà un dia i se celebrarà en dimecres per a què la sessió no coincideixi amb el festiu local del 30 de novembre (Sant Andreu).
Obertes les preinscripcions per a la formació ocupacional del 2024
  dijous 09 de novembre del 2023 Ja s’ha iniciat el període de preinscripció a la formació ocupacional provisional per l’any 2024. L’oferta inclou dues accions formatives per fer-se amb certificats de professionalitat: Atenció a les Persones Dependents en Institucions Socials i Activitats de Gestió Administrativa.
Protecció Civil de Catalunya farà una prova de sirenes el dimecres 15 de novembre
  dijous 09 de novembre del 2023 Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha programat per al proper dimecres 15 de novembre a les 11 hores una prova de sirenes de risc químic, també anomenada Efecte Bombolla.
El Complex Esportiu L’11 organitza un Open Day el dissabte 18 de novembre
  dimecres 08 de novembre del 2023 El dissabte 18 de novembre hi haurà un OPEN DAY al Complex Esportiu L’11, un dia de portes obertes per a les activitats dirigides. La finalitat principal d’aquesta jornada és oferir una mostra de les diferents activitats esportives que es realitzen habitualment a l’equipament per tal de donar a conèixer els seus serveis i instal·lacions.
L’exposició sobre violències sexuals ‘Lliures i Sense Por’, present als instituts de Sant Andreu de la Barca
  dimarts 07 de novembre del 2023 Els tres instituts d’educació secundària de Sant Andreu de la Barca comptaran amb l’exposició ‘Lliures i Sense Por’ durant aquest mes de novembre, una mostra impulsada i comissionada per l’Institut Català de les Dones.