NOTÍCIES

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició de “SOS Mentoring”
  dimarts 05 de abril del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “SOS Mentoring”, una iniciativa que pretén aprofitar l’experiència dels empresaris veterans per guiar als emprenedors.

L’Ajuntament destina més d’un milió i mig d’euros a la reactivació econòmica
  dilluns 04 de abril del 2022 Dos anys després de la irrupció de la pandèmia sanitària derivada de la Covid-19, i quan sembla que aconseguim una relativa normalitat, és hora de fer balanç.
L’Ajuntament promou l’ocupació de persones vulnerables
  dijous 10 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'ocupació de persones amb problemes especials per a la inserció al mercat laboral finançant una part de les despeses que tenen les empreses en contractar un treballador.
L’Ajuntament aprova una moció de suport a la reforma laboral
  divendres 04 de febrer del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat una moció de suport a la reforma per recuperar drets laborals que les persones treballadores havien perdut.
Sis ajuntaments del nord del Baix Llobregat s’alien per fomentar la recuperació econòmica del sector agroalimentari
  dijous 04 de novembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat, participa en la creació de Tecnoalimentària, una iniciativa emmarcada al programa “Treball, Talent i Tecnologia'dquo; de la Diputació de Barcelona i amb fons de Next Generation.
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca subratlla la importància de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 per l’economia de la zona
  dilluns 02 de agost del 2021 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha qualificat de “fonamental'dquo; per a l'economia de la zona l'enllaç de l'autovia del Baix Llobregat (A2) i de l'AP7.
L’Ajuntament suprimeix la taxa de terrasses a bars i restaurants
  dimarts 01 de juny del 2021 El ple del mes de maig ha aprovat l'anunciada supressió de la taxa d'ocupació de via pública a bars i restaurants.
L’Ajuntament reconeix l’esforç i dedicació d’empresaris i comerciants durant la pandèmia
  dimarts 01 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha volgut reconèixer enguany el treball i l'esforç de comerciants, industrials i restauradors amb l'atorgament de les Medalles al Mèrit Empresarial.
Ampliat el termini per accedir a un nou pla d'ocupació
  dijous 27 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat fins al 9 de juny el termini per poder optar a un dels plans d'ocupació oberts.
Trasllat del mercat setmanal
  dijous 27 de maig del 2021 Demà divendres el tradicional mercat setmanal canviarà d'ubicació i tindrà lloc a l'avinguda Constitució, entre els carrers de Garraf i Empordà.
Ampliat el termini per sol·licitar ajuts per als negocis tancats durant la pandèmia
  divendres 21 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat el termini perquè petits empresaris i autònoms puguin demanar ajuts econòmics que vinguin a minimitzar l'impacte econòmic de la crisi.
Obert el termini per participar a ‘Comerç 21’, suport a pimes comercials i de serveis
  dimarts 18 de maig del 2021 Aquest mes es posa en marxa una nova edició del projecte “Comerç 21'dquo;, una iniciativa de la Diputació i PIMEComerç, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de treballadors
  dilluns 03 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de persones de la ciutat amb un programa que preveu subvencionar la meitat dels costos salarials que tinguin aquestes noves incorporacions.
El nord del Baix Llobregat fonamenta la recuperació econòmica en l’alimentació saludable i sostenible
  dijous 22 de abril del 2021 La Diputació de Barcelona i sis municipis del nord de la comarca del Baix Llobregat enceten un projecte per promoure aquesta zona en un hub agroalimentari i potenciar l'alimentació saludable i sostenible.
L’alcalde alerta dels efectes econòmics de la crisi sanitària
  dijous 25 de març del 2021 L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha animat als representants dels treballadors a lluitar per millorar les condicions laborals dels empleats i ha alertat que les conseqüències de la pandèmia sanitària que vivim no és la mateixa per a totes les classes socials.
L’Ajuntament subvenciona les despeses de contractació de persones en situació d’atur
  dimarts 02 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca subvencionarà la meitat de les despeses que tinguin les empreses que contractin una persona que estigui en situació d'atur durant un any.
L’Ajuntament subvenciona la contractació de persones en situació d’atur
  divendres 26 de febrer del 2021 L'Ajuntament subvencionarà durant un any les despeses generades per la contractació d'una persona que estigui a l'atur. El ple municipal del mes de febrer, que va tenir lloc ahir dijous, va aprovar les bases d'aquest programa, que té una dotació pressupostària de 75.000 euros. El programa preveu que l'Ajuntament faci aquesta aportació econòmica i l'empresa que es beneficia es compromet a contractar al treballador durant un any. El programa es va posar en marxa l'any 2014 i des de llavors un total de 90 empreses s'han acollit a la iniciativa, que ha permès la contractació de 97 persones i que ha tingut un cost per l'Ajuntament de mig milió d'euros. El programa vol afavorir la contractació de persones que estan a l'atur, especialment de col·lectius de risc o els que tenen més dificultats per incorporar-se al mercat laboral, com ara les dones, els joves o els majors de 45 anys. En aquest sentit, la meitat dels contractes subvencionats han servit per donar feina a dones i el 36% a persones de més de 45 anys. Els perfils laborals més demandats són els de venedors de botigues i magatzems o empleats administratius per fer tasques d'atenció al públic.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca millora i condiciona el polígon industrial nord-est
  divendres 12 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està duent a terme el projecte de millora, condicionament i adequació del polígon industrial nord-est de la ciutat.