RECURS

Com renovar la demanda d'ocupació (DARDO)

Aquest tràmit es pot fer de manera fàcil i ràpida a través de la pàgina web del SOC
  Dijous 05 de maig del 2022

Per tal de continuar constant com a persona demandant d'ocupació i optar a les prestacions i serveis que es deriven d'aquesta situació, és imprescindible renovar la demanda en la data indicada al vostre document DARDO (document demanda d'ocupació).

Es pot fer per Internet a través de la pàgina web del SOC mitjançant la vostra identificació (DNI o NIE) i el PIN que apareix al DARDO. A continuació, seleccionar l'opció renovar demanda i es podrà visualitzar el nou document DARDO amb la data de renovació actualitzada.

 Renovar demanda

A més de renovar la demanda d'ocupació, a la pàgina web del SOC trobareu altres tràmits i gestions relacionades amb la vostra situació al servei d'ocupació com ara tornar a donar-se d'alta, obtenir documents i informes, entre d'altres.

Per recuperar la paraula de pas (PIN) s'ha d'emplenar el formulari que apareix després de seleccionar l'opció Heu oblidat la paraula de pas (PIN)?, i introduir les dades que se sol·liciten per tal d'autenticar la vostra identitat. A continuació rebreu el PIN per correu electrònic.

 IMPORTANT: El correu electrònic ha de coincidir amb el que s'ha facilitat prèviament a l'oficina de Treball o en el formulari d'Inscripció.

 Recuperar PIN

Per a qualsevol consulta podeu trucar al telèfon gratuït del SOC 900 800 046 (horari de 8 a 14 hores, de dilluns a divendres no festius).