TRÀMITS

 Baixa voluntària de vehicles

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca posa al teu abast un servei que et permet, de forma ràpida i gratuïta, donar de baixa el teu vehicle si es troba fora de servei.

El procediment és ben senzill. La Policia Local s'encarregarà de tot el procés, el donarà de baixa i enviarà el vehicle a un gestor de residus sòlids.

TRAMITACIÓ


Qui pot sol·licitar-ho?

La persona titular del vehicle o qualsevol persona que presenti una autorització signada pel titular del vehicle i fotocòpia del DNI del titular.

Com es fa?

PRESENCIALMENT

 

Ubicació: Edifici de l'Ajuntament. Plaça de l'Ajuntament, 1

Horari: Les 24 hores del dia

Telèfon: 93 635 64 10

Quan es pot sol·licitar?

En qualsevol moment.


FORMES DE TRAMITACIÓ


Presencialment


Des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana es prioritza l'atenció telefònica i electrònica. Ens els casos en que sigui imprescindible s'atén presencialment però SEMPRE AMB CITA PRÈVIA.


DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR


  • El document "Acta de cessió de Vehicle" que teniu a la vostra disposició en aquesta mateixa pàgina, a l'apartat Documents relacionats, o a les oficines de la Policia Local.
  • Permís de circulació del vehicle.
  • Targeta d'inspecció tècnica.
  • Comprovant de pagament de l'últim Impost de vehicles de tracció mecànica.

 

La persona titular haurà de signar el document de cessió de vehicle i lliurar-lo a les dependències policials. En cas de fer la gestió una altra persona, aquesta haurà d'estar autoritzada per la persona titular del vehicle, i haurà d'adjuntar una fotocòpia del DNI del titular i una de la persona autoritzada.


DOCUMENTS ADJUNTS


2018_08_29_08_28_06_Representacio_persones_juridiques.pdf

2018_08_30_09_17_39_Acta de cessió de Vehicle.docx

NORMATIVA


No hi ha normativa relacionada.


MÉS INFORMACIÓ


Preu

Gratuït.


Terminis