NOTÍCIES

Mig centenar de persones participen a la tercera edició del concurs de microrelats
  dijous 30 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

Mig centenar de persones ha participat a la tercera edició del concurs de microrelats que l’Ajuntament organitza en el marc de les activitats previstes amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Gaudim d’una revetlla cívica i segura
  dijous 23 de juny del 2022 Les condicions meteorològiques i ambientals d'aquest any, amb altes temperatures, baixa humitat i sequera, fan que hàgim d'extremar les precaucions durant la revetlla de Sant Joan.
Sant Andreu de la Barca torna a celebrar la Revetlla de Sant Joan
  dilluns 20 de juny del 2022 Després de dos anys de pandèmia, Sant Andreu de la Barca torna a gaudir de la Revetlla de Sant Joan sense restriccions.
Activitats lúdiques i culturals per gaudir de l’estiu a Sant Andreu
  divendres 10 de juny del 2022 Amb l'arribada del bon temps, la calor i els dies més llargs, la ciutat es prepara per gaudir de la programació cultural que un any més es fa sota el paraigua del Festiu.
Torna la Romeria a Sant Andreu de la Barca
  dimarts 31 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca reprèn la tradicional Romeria de la Virgen del Rosario.
Diversió per als més petits a la Fira de la Primavera
  dijous 26 de maig del 2022 La Fira de la Primavera, celebrada del 27 al 29 de maig, tindrà un ampli ventall de propostes per als més petites i petites de la ciutat.
El Festival DocsBarcelona arriba a Sant Andreu de la Barca
  dijous 19 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca participa un any més en el Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona.
Obertes les preinscripcions per al nou curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa
  dilluns 16 de maig del 2022 S'inicia el període de preinscripcions de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca per al curs 2022-2023.
La Fira de la Primavera ja té cartell anunciador
  dilluns 16 de maig del 2022 La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca ja té cartell anunciador, que recrea un esclat d'alegria i llum.
Els nens i les nenes de Sant Andreu de la Barca participen al concurs literari de Sant Jordi
  divendres 29 de abril del 2022 Els nens i les nenes dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca han participat un any mes als premis literaris que organitza l'Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
L’Ajuntament convoca la tercera edició del Concurs de microrelats
  dimecres 06 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca convoca una nova edició del Concurs de microrelats.
Sant Andreu torna a celebrar la Diada de Sant Jordi amb activitats durant el mes d’abril
  dimecres 06 de abril del 2022 Sant Andreu de la Barca tornarà a celebrar enguany la Diada de Sant Jordi amb un ampli programa cultural amb la literatura com a eix principal. Durant el mes d'abril s'han programat activitats com ara intercanvi de llibres, concurs de microrelats o música en viu.
Sant Andreu de la Barca participa a la cinquena edició del Festival Zero
  dilluns 21 de febrer del 2022 Sant Andreu de la Barca acull durant el mes de març la cinquena edició del Festival Zero, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de diversos municipis de la província.
Sant Andreu de la Barca celebra el Dia d’Andalusia amb el tradicional festival flamenc
  divendres 18 de febrer del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemora un any més el Dia d'Andalusia amb la col·laboració de les entitats santandreuenques.
Sant Andreu de la Barca participa a la cinquena edició del Festival Zero
  dijous 10 de febrer del 2022 El Teatre Núria Espert acollirà el pròxim dia 4 de març el muntatge de “Puños de harina'dquo;, de la companyia El aedo teatro.
Sant Andreu reprèn la tradicional rua de Carnaval
  dimecres 09 de febrer del 2022 Sant Andreu de la Barca s'omplirà un any més d'alegria i disbauxa amb motiu del Carnaval.
L’artista local Carla Álvarez presenta el seu primer curtmetratge
  dimecres 26 de gener del 2022 L'artista local Carla Álvarez presenta el pròxim dissabte 29 de gener al Teatre Núria Espert el seu primer curtmetratge “Cuando cayó el sol'dquo;.
El Núria Espert acull la presentació d’un llibre sobre Paco Martínez Soria
  dimecres 26 de gener del 2022 El Teatre Núria Espert acollirà el pròxim dissabte dia 5 de febrer la presentació del llibre “Don Paco Martínez Soria. Aplausos y mutis'dquo;, escrit per Òscar Abad.
Els Reis Mags repartiran il·lusió i alegria pels carrers de la ciutat
  dilluns 03 de gener del 2022 Els Reis Mags tornaran a repartir il·lusió i alegria pels carrers de Sant Andreu de la Barca el pròxim dia 5 de gener amb una cavalcada que s'adapta a la nova situació derivada de la pandèmia que vivim.