NOTÍCIES

L’Ajuntament treballa per fer de Sant Andreu una ciutat educativa
  dijous 05 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per fer de la localitat una ciutat educativa, on l’eix central de tots els seus projectes i propostes sigui l’educació.

Els nens i les nenes de Sant Andreu de la Barca participen al concurs literari de Sant Jordi
  divendres 29 de abril del 2022 Els nens i les nenes dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca han participat un any mes als premis literaris que organitza l'Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Portes obertes a les escoles bressol municipals
  dimarts 12 de abril del 2022 Les escoles bressol municipals combinen aquest any les jornades de portes obertes virtuals i presencials amb la finalitat que les famílies puguin conèixer l'oferta pedagògica de cada una d'elles.
L’Ajuntament atorga beques transport per als alumnes que estudien fora de la ciutat
  dijous 07 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda a finançar els desplaçaments dels alumnes d'estudis secundaris que cursis les seves classes fora de la ciutat.
Els centres educatius de la ciutat preparen les jornades de portes obertes per al curs 2022-23
  dimarts 15 de febrer del 2022 Comença el període de portes obertes als centres educatius de Sant Andreu de la Barca per al curs 2022-2023.
L’Ajuntament dobla recursos perquè cap nen es quedi enrere aquest curs
  dimecres 29 de setembre del 2021 Amb l'objectiu que cap nen es quedi enrere, amb independència de la capacitat econòmica de la seva família o de les seves característiques personal, l'Ajuntament ha incrementat aquest any els recursos que destina a les escoles. L'ampliació d'aquests ajuts, que passen de 2 a 8, s'ha fet tenint en compte les necessitats reals dels petits.
Nova oportunitat per als joves sense el graduat en ESO
  dilluns 20 de setembre del 2021 Un total de 15 alumnes ha començat avui dilluns una nova edició del programa de Formació Inicial (PFI) i es formaran com a auxiliars de comerç i atenció al públic.
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca visita els centres educatius de la ciutat
  dijous 16 de setembre del 2021 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, visitarà durant les pròximes setmanes els diferents centres educatius de la ciutat per conèixer de primer mà la realitat educativa i les demandes del col·lectiu.
L’Ajuntament consciencia als pares dels alumnes de la importància de vacunar als infants
  dimecres 15 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol conscienciar als pares dels alumnes dels centres escolars de la ciutat de la importància de vacunar als infants per a la seva immunització i per tallar possibles contagis.
4.394 infants tornen avui a classe
  dilluns 13 de setembre del 2021 Un total de 4.394 alumnes d'infantil, primària i secundària han començat avui dilluns el curs escolar a Sant Andreu de la Barca.
S’obren les inscripcions per als cursos de català
  divendres 03 de setembre del 2021 El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca obre les inscripcions per als nous cursos de català, que s'impartiran des de finals de setembre fins al mes desembre de 2021.
S’obren les inscripcions per al curs de preparació de les proves d’accés de CFGM
  dimarts 17 de agost del 2021 Un any més s'obren les inscripcions per realitzar el curs de preparació de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà. La formació està enfocada a totes aquelles persones sense el graduat escolar de l'ESO, amb més de 17 anys o que els compleixen l'any de realització de la prova.
Tornen les aules d’estudi per preparar els exàmens finals i les proves de selectivitat
  dijous 20 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca torna a facilitar als alumnes de la ciutat la preparació dels seus exàmens finals.
Ampliació del termini per optar a una beca de transport
  dilluns 10 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat el termini per poder sol·licitar una beca de transport com a conseqüència de la incidència informàtica que es registra des de fa uns dies a la plataforma que serveix per presentar documentació al consistori.
Ja es poden demanar les beques menjador del Consell Comarcal per al curs 2021-2022
  dimecres 05 de maig del 2021 S'obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts de menjador escolar del Consell Comarcal per al curs 2021-2022, que es podran demanar fins al dissabte 22 de maig.
Jornades de portes obertes i xerrades virtuals a les escoles bressol públiques
  dijous 29 de abril del 2021 Les escoles bressol públiques de Sant Andreu de la Barca organitzen durant el mes de maig sessions informatives de portes obertes virtuals per donar a conèixer els seus projectes educatius i per facilitar a les famílies la informació sobre el procés de preinscripció i matrícula per al pròxim curs escolar 2021-2022.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca subvenciona el transport escolar
  dilluns 12 de abril del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà 13.600 euros per subvencionar el transport escolar dels alumnes que fan els seus estudis fora de la localitat.
Comença la preinscripció escolar per al pròxim curs
  dilluns 15 de març del 2021 Des d'avui dilluns es pot fer la matriculació escolar per al pròxim curs 2021-22, que es fa de manera telemàtica.
Arrenca el període de portes obertes als centres educatius de la ciutat per al curs 2021-22
  dimarts 02 de març del 2021 Des d'aquesta setmana els centres educatius de la ciutat fan les seves jornades de portes obertes per informar les famílies del seu projecte pedagògic i de la qualitat de les seves instal·lacions i recursos formatius.