NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca estrenarà el nou pavelló de gimnàstica la pròxima tardor
  dimarts 14 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

El nou pavelló de gimnàstica esportiva que es construeix annex al pavelló l’11 a Sant Andreu de la Barca estarà operatiu la pròxima tardor.

Torna la Cursa de Primavera
  dimarts 17 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Andreu de la Barca, organitza la XXV Cursa Popular de Primavera.
L’Ajuntament promou hàbits saludables amb activitats físiques a l’aire lliure
  dimecres 04 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la iniciativa “Practica la salut'dquo;, que promou l'activitat física amb propostes al carrer.
Inici del període d’inscripcions per als abonaments de la piscina d’estiu
  dilluns 02 de maig del 2022 Aquesta setmana s'obren les inscripcions per als abonaments de la piscina d'estiu de Can Salvi. El servei disposa de 900 abonaments per la temporada, que s'adjudicaran per ordre de sol·licituds.
S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu
  dilluns 02 de maig del 2022 Aquesta setmana s'obre el període d'inscripcions per a les activitats lúdiques, esportives i educatives del Casal d'Estiu i les estades de futbol i tennis.
Can Salvi acull una nova edició dels Jocs del món
  dilluns 28 de març del 2022 Les instal·lacions municipals de Can Salvi han acollit avui una nova edició de la iniciativa Jocs del món, una proposta que pretén fomentar l'activitat a l'aire lliure i acostar als infants a iniciatives lúdiques pròpies d'altres cultures.
Sant Andreu promou l’activitat entre les persones grans i l’envelliment actiu
  dijous 10 de març del 2022 Una cinquantena de persones tornen a gaudir del programa de passejades de marxa nòrdica “A cent cap als cent'dquo;, organitzat per la Diputació de Barcelona i al qual estan adherits diversos municipis de Catalunya.
Torna la Festa de la Bicicleta
  dijous 21 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recupera la Festa de la Bicicleta després de més d'un any sense activitats esportives al carrer.
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca trasllada la felicitació de la ciutat al medallista Jordi Morales
  dimecres 08 de setembre del 2021 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha rebut aquest matí de dimecres al medallista paralímpic Jordi Morales, que és veí de la ciutat, i li ha traslladat la felicitació de tot el municipi pel seu bronze als Jocs Paralímpics de Tòquio.
Comença el nou curs al Complex L'11
  dimarts 07 de setembre del 2021 Comença el nou curs d'EsportSAB al Complex L'11 per a la temporada 2021-2022.
Afectacions al trànsit pel pas de dues voltes ciclistes
  dijous 27 de maig del 2021 El pas de dues proves ciclistes diumenge al matí provocarà talls de trànsit a la carretera de Martorell, d'una banda, i a la travessia que creua la ciutat.
S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu
  divendres 07 de maig del 2021 Dilluns 10 de maig s'inicia el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu del Casal d'Estiu i les estades de futbol i tennis.
L’Ajuntament promou els hàbits saludables amb activitats físiques a l’aire lliure
  divendres 07 de maig del 2021 Un any més l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició del programa “Practica la salut'dquo; amb l'objectiu de promoure els hàbits saludables de la ciutadania i animar a tothom a fer activitat física.
Sant Andreu de la Barca acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya
  dijous 18 de març del 2021 El pròxim dimecres dia 24 de març, Sant Andreu de la Barca acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que enguany celebra el seu centenari.
L’Ajuntament promou l ‘activitat física entre la població
  dijous 25 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza rutes a peu per la ciutat amb la finalitat de promoure l'activitat física dels ciutadans.
L’Ajuntament cedeix espais per facilitar la pràctica esportiva de les entitats
  dimecres 20 de gener del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha cedit equipaments esportius escolars a les entitats esportives de la ciutat perquè puguin continuar amb la seva activitat habitual.
L’Ajuntament permet als gimnasos fer activitats a l’aire lliure amb les mesures de seguretat
  dijous 07 de gener del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca permetrà als responsables dels gimnasos que hi ha a la ciutat fer les seves activitats a l'espai públic amb la finalitat de minimitzar l'impacte negatiu que tenen per aquests negocis les mesures restrictives que entren avui en vigor per aturar la propagació de la covid-19.
Gairebé 300 nens de la ciutat gaudeixen de les activitats de lleure d’estiu
  divendres 03 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat un any més un casal d'estiu a les instal·lacions municipals de Can Salvi. Enguany les activitats i les instal·lacions s'han adaptat a les noves necessitats. Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 4 a 14 anys i preveuen mini estades esportives per als més petits i propostes tradicionals com ara futbol o tennis. El programa es completa amb cursets de natació al poliesportiu l'11. En total hi ha 140 places en dos torns. Les activitats d'estiu són necessàries per a infants després de 3 mesos de confinament, tant des de la dimensió educativa com social, i contribueixen a la cohesió i la inclusió social.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reobre les seves instal·lacions esportives
  divendres 19 de juny del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reobrirà el pròxim dilluns dia 22 de juny les seves instal·lacions municipals, on s'han fet les adequacions necessàries per adaptar-les a la nova normalitat que vivim.