NOTÍCIES

Una festa donarà pas a les obres per a la remodelació integral dels Jardins Pedemonte
  dilluns 04 de juliol del 2022, Sant Andreu de la Barca

La setmana de l’11 de juliol començaran les obres de remodelació integral dels Jardins Pedemonte, la primera de les actuacions que es faran als parcs i jocs infantils previstes per l’Ajuntament.

Sant Andreu de la Barca estrenarà el nou pavelló de gimnàstica la pròxima tardor
  dimarts 14 de juny del 2022 El nou pavelló de gimnàstica esportiva que es construeix annex al pavelló l'11 a Sant Andreu de la Barca estarà operatiu la pròxima tardor.
Entra en funcionament el nou dipòsit d’aigua de Can Salvi
  dimecres 18 de maig del 2022 Ahir dimecres va entrar en servei el nou dipòsit d'aigua de Can Salvi, que ha comptat amb un pressupost de 3 milions d'euros.
Una passarel·la comunicarà diferents barris de Sant Andreu de la Barca
  dimarts 05 de abril del 2022 Una passarel·la comunicarà la zona del Parc Central amb l'avinguda de la Constitució de Sant Andreu de la Barca, comunicant d'aquesta manera dos barris i salvant les vies dels Ferrocarrils.
Cartells per senyalitzar els accessos a la muntanya i promoure el civisme
  dijous 03 de març del 2022 A l'inici d'alguns camins forestals de la ciutat s'han col·locat una sèrie de senyalitzacions, que donen informació de de la zona forestal i promouen el civisme.
El carrer Rector Juanico es reobre al trànsit el pròxim dilluns
  divendres 25 de febrer del 2022 A partir del pròxim dilluns dia 28 de febrer s'obrirà al trànsit el carrer Rector Juanico.
Avancen a bon ritme les obres de millora del carrer Josep Pla
  divendres 04 de febrer del 2022 Les obres de millora que es fan al carrer Josep Pla avancen a bon ritme i segons les previsions.
Entra en funcionament el nou servei d’autobús a demanda que comunica Sant Andreu i Castellví de Rosanes
  dimarts 01 de febrer del 2022 Avui dimarts ha entrat en servei el nou autobús a demanda, que comunica Sant Andreu de la Barca amb els barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes.
L’Ajuntament invertirà un milió d’euros en la millora dels parcs infantils
  dimarts 09 de novembre del 2021 L'Ajuntament invertirà durant els pròxims mesos un milió d'euros en la millora i reforma dels parcs infantils de la ciutat.
Sant Andreu opta a 1,2 milions d’euros dels fons europeus de reactivació de la Unió Europea
  divendres 29 de octubre del 2021 La millora de l'accessibilitat per als vianants del Nucli Antic, una nova passarel·la per a vianants i bicicletes que comunicarà el parc Central amb l'avinguda Constitució i el carril bici que connectarà la zona industrial amb el centre de la ciutat. Aquests són els tres projectes amb els quals l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca opta a rebre ajudes dels fons Next Generation de la Unió Europea.
Comencen les obres de millora del passeig del Parlament de Catalunya
  dimecres 20 de octubre del 2021 L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de condicionament i millora del passeig del Parlament de Catalunya, entre els carrers Onze de Març i Sardana.
S’inicia la campanya anual de poda de l’arbrat
  dilluns 18 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquest mes d'octubre la campanya anual de poda dels arbres del municipi amb l'objectiu de millorar la seva conservació i la visibilitat en alguns carrers.
Entra en servei la connexió entre l’AP7 i l’A2, una infraestructura clau per al desenvolupament de la ciutat
  dimecres 01 de setembre del 2021 Des d'aquest matí de dimecres funciona l'enllaç de l'autovia del Baix Llobregat (A-2) i l'AP7, una infraestructura que ha comptat amb un pressupost de 88,4 milions d'euros.
L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca subratlla la importància de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 per l’economia de la zona
  dilluns 02 de agost del 2021 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha qualificat de “fonamental'dquo; per a l'economia de la zona l'enllaç de l'autovia del Baix Llobregat (A2) i de l'AP7.
Talls de trànsit per treballs de millora a la carretera de Corbera
  dimecres 28 de juliol del 2021 Els treballs de millora i manteniment que es faran a partir de demà dijous a la carretera de Corbera obligaran a fer talls de trànsit.
Les obres de l’Illa Verda milloraran la connectivitat de la ciutat
  dilluns 07 de juny del 2021 Les obres que promou una empresa privada a la zona de Raval de Corbera millorarà la connectivitat de la zona, facilitarà la mobilitat dels veïns i pacificarà el trànsit.
L’Ajuntament repartirà 10.000 plantes entre els veïns de la ciutat
  dimarts 25 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca començarà aquesta setmana el repartiment de més de 10.000 plantes conreades amb persones amb dificultats especials.
L’Ajuntament estalvia 225.000 euros en la factura del consum de llum
  dilluns 12 de abril del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet un estalvi important en la factura del llum gràcies a les actuacions que s'han anant duent a terme els darrers anys.