NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició del FiraJuga
  dilluns 05 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició del FiraJuga, el saló de la infància i la joventut de la ciutat.

L’Ajuntament proposa jocs tradicionals als parcs
  dimarts 08 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “Vols jugar amb nosaltres?'dquo;, una iniciativa que proposa jocs tradicionals per als més petits en horari de tarda i després del col·legi.
El president Montilla destaca els projectes de futur de Sant Andreu de la Barca
  dilluns 07 de novembre del 2022 El president de la Generalitat José Montilla ha destacat la gran transformació viscuda a Sant Andreu de la Barca els darrers i anys i ha posat en valor els projectes de futur previstos.
Els nous Jardins Pedemonte s'estrenaran a principi de l'any vinent
  dilluns 07 de novembre del 2022 A principi de l'any vinent Sant Andreu de la Barca estrenarà els nous Jardins Pedemonte, una remodelació que compta amb un pressupost de més de 400.000 euros.
L’Ajuntament posa en marxa un nou servei de policia de proximitat
  dilluns 07 de novembre del 2022 L'Ajuntament ha posat en marxa aquest mes un nou servei de policia de proximitat, que inicialment funcionarà als barris de la Solana i del Palau.
L’Ajuntament incorpora tres persones en un nou pla d’ocupació
  dijous 03 de novembre del 2022 Aquesta setmana han començat a treballar a l'Ajuntament tres persones, en el marc d'un nou pla d'ocupació.
Obert el termini per optar a nous ajuts per a infants
  dimecres 02 de novembre del 2022 Les famílies de Sant Andreu ja poden demanar nous ajuts per als infants de la ciutat. Concretament es tracta d'ajuts per fer activitats extraescolars, per a sortides escolars i colònies i de suport per a infants amb necessitats especials, per què tinguin ajut al menjador o al servei d'acollida.
Nou espai de dol perinatal al cementiri de la ciutat
  divendres 28 de octubre del 2022 El cementiri municipal de Sant Andreu de la Barca estrenarà el pròxim primer de novembre, en el marc de la festivitat de Tots Sants, l'espai per al dol perinatal.
L’Ajuntament congela els principals impostos, taxes i preus públics
  divendres 28 de octubre del 2022 L'Ajuntament ha aprovat les ordenances fiscals, els preus públics i les taxes que estaran vigents el pròxim any, que preveuen la congelació dels que afecten majoritàriament als ciutadans.
Torna a veure el ple del mes d'octubre
  dijous 27 de octubre del 2022 Transmissió del ple