NOTÍCIES

L’Espai Jove reobre les seves portes amb més oferta i més propostes
  dijous 02 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca

Aquest mes de febrer reobrirà les seves portes l’Espai Jove, un equipament de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social adreçat a adolescents i joves.

Els estrangers que vulguin votar a les municipals s’han d’inscriure al cens electoral
  divendres 02 de desembre del 2022 Les persones estrangeres que vulguin votar a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 s'han d'inscriure al cens electoral.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia Mundial de la Sida
  dijous 01 de desembre del 2022 Sant Andreu de la Barca s'afegeix un any més a la commemoració del Dia Mundial de la Sida, el primer de desembre.
Sant Andreu de la Barca s’afegeix al programa VioPet
  divendres 25 de novembre del 2022 El Ple municipal de Sant Andreu de la Barca ha aprovat per unanimitat l'adhesió del consistori local al programa estatal VioPet, que facilita l'acollida temporal dels animals que conviuen amb dones víctimes de violència masclista.
L’Ajuntament denunciarà el robatori de guarniments de Nadal
  divendres 25 de novembre del 2022 El robatori de guarniments nadalencs a la plaça de la Font de la Roda durant aquesta setmana té un cost per l'Ajuntament de més de 5.000 euros. L'Ajuntament denunciarà aquests fets i ha decidit no reposar el material per no gastar més diners.
L’Ajuntament pren mesures especials arran l’episodi de sequera
  divendres 25 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aplicat mesures especials com a conseqüència de l'episodi de sequera que es dona a Catalunya i després del decret de la Generalitat que preveu restriccions.
La Festa de Sant Andreu reserva un espai per als “petits grans espectadors”
  dijous 24 de novembre del 2022 La programació de la Festa de Sant Andreu reserva un espai especial per als “petits grans espectadors'dquo;, els nens i les nenes de la ciutat que tenen un carnet amb el que poden entrar gratis al teatre.
Torna a veure el ple del mes de novembre
  dijous 24 de novembre del 2022 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de novembre i tornarà a ser oberta al públic.
L’Ajuntament recull en una guia l’oferta educativa que presta a escoles i instituts
  dijous 24 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha editat una guia on recull l'oferta educativa que presta a escoles i instituts.
Sant Andreu de la Barca posa recursos a l’abast de les dones víctimes de violència masclista
  dimecres 23 de novembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa recursos i mitjans a l'abast de les dones que pateixen violència masclista.