NOTÍCIES

El Ple aprovarà el projecte executiu de la nova escola bressol municipal
  dimecres 22 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament té previst aprovar al pròxim ple municipal el projecte executiu de la futura escola bressol municipal que es construirà al barri de la Plana.

La Policia Local deté una persona per tràfic de drogues
  dijous 19 de gener del 2023 La Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut una persona acusat de tràfic de drogues en interceptar-li 330 grams d'haixix.
Activat el pla d'emergència per fortes ventades
  dimarts 17 de gener del 2023 L'Ajuntament ha activat a primera hora del matí el pla d'emergència local per forts vents.
L’Ajuntament gestiona aquest any 10 milions d’euros en inversions
  divendres 13 de gener del 2023 L'Ajuntament gestiona aquest any 2023 més de 10 milions d'euros en inversions. Per primera vegada els comptes municipals preveuen una partida de 100.000 euros per finançar projectes decidits per la ciutadania.
Afectacions al trànsit pel pas de la cavalcada de Reis
  dimecres 04 de gener del 2023 L'arribada dels Reis Mags, que enguany arribaran a la plaça de l'Ajuntament, causarà algunes afectacions al trànsit, amb la finalitat de facilitar el pas de Ses Majestats i que puguin anar a casa de tots els nens i les nenes a repartir il·lusió.
El Reis Mags repartiran dues tones de caramels durant la cavalcada de Sant Andreu de la Barca
  dimarts 03 de gener del 2023 Els Reis Mags arribaran a Sant Andreu de la Barca el pròxim dia 5 de gener a les 17 hores i tenen previst repartir dues tones de caramels durant la seva cavalcada, que arribarà a tots els barris de la ciutat.
Torna a veure el ple del mes de desembre
  dijous 29 de desembre del 2022 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de desembre.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca digitalitza documents històrics
  dimecres 28 de desembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat un pas més en la digitalització del seu arxiu amb la conversió de diferents textos de gran valor històric.
Tornen les aules d’estudi nocturn per preparar els exàmens
  dimecres 28 de desembre del 2022 Els estudiants de Sant Andreu de la Barca podran preparar els seus exàmens del mes de gener a les aules d'estudi que s'habilitaran a la Biblioteca Aigüestoses.
El ple municipal té previst aprovar el Pla Local de Joventut
  dimarts 27 de desembre del 2022 El ple municipal de l'Ajuntament, en la seva sessió ordinària del mes de desembre, té previst aprovar el Pla Local de Joventut.