NOTÍCIES

Dimarts 12 de setembre obren les inscripcions per als cursos de català
  divendres 08 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca obre el període d’inscripció per als cursos que començaran a partir del 20 de setembre de 2023. Les persones interessades a aprendre català o a millorar-ne el nivell poden inscriure’s del 12 al 15 de setembre.

Nou persones s'incorporen a treballar a l'Ajuntament mitjançant un nou pla d'ocupació
  dimecres 16 de agost del 2023 Avui dimecres han començat a treballar a l'Ajuntament nou persones en un nou pla d'ocupació. El programa és finançat per la Diputació de Barcelona i té com a finalitat la incorporació al mercat laboral de les persones, especialment les que tenen més dificultats d'inserció.
Comencen a treballar a l’Ajuntament quatre persones en un nou pla d’ocupació
  dilluns 06 de febrer del 2023 Avui dilluns han començat a treballar a l'Ajuntament quatre persones en un nou pla d'ocupació. L'objectiu és donar una oportunitat labora a aquestes persones i que puguin adquirir una experiència i competències que posteriorment els ajudin a trobar una feina de qualitat.
L’Ajuntament incorpora tres persones en un nou pla d’ocupació
  dijous 03 de novembre del 2022 Aquesta setmana han començat a treballar a l'Ajuntament tres persones, en el marc d'un nou pla d'ocupació.
L’Ajuntament dona suport als emprenedors
  dimarts 25 de octubre del 2022 L'Ajuntament ha obert el període perquè les persones que posen en marxa una empresa puguin tenir accés a un ajut econòmic.
L’Ajuntament incorpora tres persones en un nou pla d’ocupació
  dijous 07 de juliol del 2022 Tres persones s'incorporen aquesta setmana a treballar a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mitjançant un nou pla d'ocupació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.
L’Ajuntament incorpora vuit persones en un nou pla d’ocupació
  dimecres 01 de juny del 2022 Vuit persones s'han incorporat aquesta setmana a treballar a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mitjançant un nou pla d'ocupació.
L’Ajuntament posa en marxa una nova edició de “SOS Mentoring”
  dimarts 05 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “SOS Mentoring'dquo;, una iniciativa que pretén aprofitar l'experiència dels empresaris veterans per guiar als emprenedors.
L’Ajuntament promou l’ocupació de persones vulnerables
  dijous 10 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'ocupació de persones amb problemes especials per a la inserció al mercat laboral finançant una part de les despeses que tenen les empreses en contractar un treballador.
L'Ajuntament incorpora quatre persones en un nou pla d'ocupació
  dimecres 29 de desembre del 2021 Quatre persones s'han incorporat avui a treballar a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en un nou pla d'ocupació.
L’Ajuntament contracta cinc joves amb titulació superior
  dijous 30 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat un total de 5 joves amb formació superior en el marc d'un programa de Garantia Juvenil que té com a finalitat facilitar una primera experiència laboral a les persones que han acabat els seus estudis.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà cinc persones amb formació superior perquè tinguin experiència laboral
  divendres 27 de agost del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incorporarà enguany joves amb titulació superior perquè treballin al consistori i d'aquesta manera puguin aconseguir experiència professional que els ajudi a insertar-se al mercat laboral.
Comencen a treballar 11 persones en un nou pla d'ocupació
  dilluns 12 de juliol del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà aquest mes de juliol un total de 17 persones en un nou pla d'ocupació, que en aquest cas es finança amb recursos municipals.
L’Ajuntament busca joves amb formació superior per treballar
  dimarts 01 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca busca joves amb titulació superior per poder treballar al consistori i aconseguir experiència professional.
Ampliat el termini per accedir a un nou pla d'ocupació
  dijous 27 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat fins al 9 de juny el termini per poder optar a un dels plans d'ocupació oberts.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de treballadors
  dilluns 03 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de persones de la ciutat amb un programa que preveu subvencionar la meitat dels costos salarials que tinguin aquestes noves incorporacions.
L’Ajuntament crearà aquest any un centenar de llocs de feina amb plans d’ocupació
  dimarts 09 de març del 2021 L'Ajuntament preveu crear durant aquest any un centenar de llocs de feina amb diferents plans d'ocupació, una iniciativa que combina la incorporació al mercat laboral de les persones amb programes formatius que milloren la capacitació o qualificació professional de les persones que estan aturades.
L’Ajuntament informa als alumnes de les sortides després dels estudis
  dimarts 09 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca informa als alumnes de quart d'ESO i dels cicles formatius de grau mig de les sortides laborals i educatives que tenen després dels seus estudis.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un programa per donar alternatives als joves que han deixat els estudis
  dijous 21 de gener del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa el programa “Taller de segona oportunitat'dquo;, que té com a objectiu donar una sortida als joves que han deixat de manera prematura els estudis o que tenen intenció de fer-ho.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix al programa “SOS Mentoring” per a autònoms i microempreses
  dimarts 13 de octubre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit al programa “SOS Mentoring'dquo;, que té com a finalitat ajudar a les persones autònomes i microempreses per fer front a la crisi generada per la COVID-19.
L’Ajuntament ajuda amb fins 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa una idea de negoci
  dijous 17 de setembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca oferirà un ajut de fins a 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa la seva idea de negoci a la ciutat.
L’Ajuntament donarà feina a 13 persones amb un nou pla d’ocupació
  dilluns 13 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca donarà feina a 13 persones amb un nou pla d'ocupació que té com a finalitat ajudar a inserir-se al mercat laboral a persones amb especials dificultats.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recopila les ofertes de feina relacionades amb el Coronavirus
  dijous 02 de abril del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està recopilant totes les ofertes que arriben al seu servei de Promoció Econòmica relacionades amb la pandèmia del Coronavirus perquè sigui més fàcil pels usuaris accedir a elles.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un club de feina virtual
  dimecres 25 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha creat un Club de Feina virtual que pretén assessorar les persones sobre formació o recerca de feina.
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'ocupació de qualitat de les dones
  divendres 06 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per contribuir a la inserció laboral de les dones, un dels col·lectius amb més dificultats per trobar una ocupació.
Sant Andreu de la Barca posa en marxa un projecte per potenciar les zones industrials
  dimarts 18 de febrer del 2020 Un tècnic visita des d'avui dilluns les empreses per fer un cens actualitzat L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a un dels seus principals objectius la promoció de les seves zones industrials, que són un dels motors econòmics de la ciutat i font de generació d'ocupació. Amb aquesta finalitat, els darrers mesos s'han dut a terme actuacions per millorar, per exemple, el transport i les comunicacions a les zones industrials, l'aparcament o la circulació. El següent pas es fer una radiografia de l'estat de les empreses que actualment hi ha ubicades a la ciutat, definir les seves característiques i fer un cens actualitzat. Per dur a terme aquesta iniciativa, l'Ajuntament compta amb el suport de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que està posant en marxa projectes per impulsar la promoció i reactivació de l'activitat econòmica als polígons d'activitat econòmica (PAE) del territori. Precisament una d'aquestes iniciatives és l'actualització i el manteniment de la informació de les zones industrials a l'àrea metropolitana. Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis és de gran utilitat tant per als tècnics municipals com per les empreses i teixit econòmic del territori. A partir d'avui dilluns un tècnic visitarà les empreses de la ciutat amb la finalitat de confeccionar el cens d'empreses i de recollir les seves característiques més significatives. La previsió es visitar les 406 empreses que hi ha a Sant Andreu de la Barca, que donen feina a més de 6.000 treballadors.
Nova jornada per facilitar la relació i la col·laboració dels empresaris de la comarca
  divendres 14 de febrer del 2020 En el marc del programa Fem Xarxa, Fem empresa Empresaris de Sant Andreu de la Barca tindran l'oportunitat de relacionar-se amb d'altres responsables d'empreses, intercanviar opinions, crear sinergies i descobrir oportunitats de negoci en el marc d'una nova jornada de networking que s'organitza en el marc del programa supramunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa. Aquests tipus de jornades tenen com a finalitat ajudar als empresaris a construir una xarxa de contactes que contribueixin a generar oportunitat tant de negoci com laborals. En aquest cas la trobada tindrà lloc a Abrera el pròxim dia 14 de febrer i hi estan convidades empreses, comerços i emprenedors del territori, amb la finalitat d?incrementar les sinergies, col·laboració i coneixement del teixit empresarial. El networking, amb el títol "Vols potenciar el teu negoci?", vol llançar un missatge d'unitat, competitivitat i futur emprenedor i empresarial del territori, tot compartint informació sobre aspectes importants que potencien la competitivitat.