NOTÍCIES

L’Ajuntament incorpora vuit persones en un nou pla d’ocupació
  dimecres 01 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

Vuit persones s’han incorporat aquesta setmana a treballar a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mitjançant un nou pla d’ocupació.

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició de “SOS Mentoring”
  dimarts 05 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “SOS Mentoring'dquo;, una iniciativa que pretén aprofitar l'experiència dels empresaris veterans per guiar als emprenedors.
L’Ajuntament promou l’ocupació de persones vulnerables
  dijous 10 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'ocupació de persones amb problemes especials per a la inserció al mercat laboral finançant una part de les despeses que tenen les empreses en contractar un treballador.
L'Ajuntament incorpora quatre persones en un nou pla d'ocupació
  dimecres 29 de desembre del 2021 Quatre persones s'han incorporat avui a treballar a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en un nou pla d'ocupació.
L’Ajuntament contracta cinc joves amb titulació superior
  dijous 30 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat un total de 5 joves amb formació superior en el marc d'un programa de Garantia Juvenil que té com a finalitat facilitar una primera experiència laboral a les persones que han acabat els seus estudis.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà cinc persones amb formació superior perquè tinguin experiència laboral
  divendres 27 de agost del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incorporarà enguany joves amb titulació superior perquè treballin al consistori i d'aquesta manera puguin aconseguir experiència professional que els ajudi a insertar-se al mercat laboral.
Comencen a treballar 11 persones en un nou pla d'ocupació
  dilluns 12 de juliol del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà aquest mes de juliol un total de 17 persones en un nou pla d'ocupació, que en aquest cas es finança amb recursos municipals.
L’Ajuntament busca joves amb formació superior per treballar
  dimarts 01 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca busca joves amb titulació superior per poder treballar al consistori i aconseguir experiència professional.
Ampliat el termini per accedir a un nou pla d'ocupació
  dijous 27 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat fins al 9 de juny el termini per poder optar a un dels plans d'ocupació oberts.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de treballadors
  dilluns 03 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de persones de la ciutat amb un programa que preveu subvencionar la meitat dels costos salarials que tinguin aquestes noves incorporacions.
L’Ajuntament crearà aquest any un centenar de llocs de feina amb plans d’ocupació
  dimarts 09 de març del 2021 L'Ajuntament preveu crear durant aquest any un centenar de llocs de feina amb diferents plans d'ocupació, una iniciativa que combina la incorporació al mercat laboral de les persones amb programes formatius que milloren la capacitació o qualificació professional de les persones que estan aturades.
L’Ajuntament informa als alumnes de les sortides després dels estudis
  dimarts 09 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca informa als alumnes de quart d'ESO i dels cicles formatius de grau mig de les sortides laborals i educatives que tenen després dels seus estudis.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un programa per donar alternatives als joves que han deixat els estudis
  dijous 21 de gener del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa el programa “Taller de segona oportunitat'dquo;, que té com a objectiu donar una sortida als joves que han deixat de manera prematura els estudis o que tenen intenció de fer-ho.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix al programa “SOS Mentoring” per a autònoms i microempreses
  dimarts 13 de octubre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit al programa “SOS Mentoring'dquo;, que té com a finalitat ajudar a les persones autònomes i microempreses per fer front a la crisi generada per la COVID-19.
L’Ajuntament ajuda amb fins 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa una idea de negoci
  dijous 17 de setembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca oferirà un ajut de fins a 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa la seva idea de negoci a la ciutat.
L’Ajuntament donarà feina a 13 persones amb un nou pla d’ocupació
  dilluns 13 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca donarà feina a 13 persones amb un nou pla d'ocupació que té com a finalitat ajudar a inserir-se al mercat laboral a persones amb especials dificultats.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recopila les ofertes de feina relacionades amb el Coronavirus
  dijous 02 de abril del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està recopilant totes les ofertes que arriben al seu servei de Promoció Econòmica relacionades amb la pandèmia del Coronavirus perquè sigui més fàcil pels usuaris accedir a elles.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea un club de feina virtual
  dimecres 25 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha creat un Club de Feina virtual que pretén assessorar les persones sobre formació o recerca de feina.
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou l'ocupació de qualitat de les dones
  divendres 06 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per contribuir a la inserció laboral de les dones, un dels col·lectius amb més dificultats per trobar una ocupació.