NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició de la Festa de la Bici
  dilluns 03 de octubre del 2022, Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca acull el dia 23 d’octubre una nova edició de la Festa de la Bici, una cursa adreçada a la població en general i a la que per participar no cal tenir una preparació especial.

Sant Andreu ja ho té tot a punt per celebrar la Diada
  dimecres 07 de setembre del 2022 L'Ajuntament i les entitats de la ciutat ja ho tenen tot a punt per celebrar una nova edició de la Diada Nacional de Catalunya.
Un total de 4.028 alumnes comencen aquesta setmana el curs escolar a la ciutat
  dimarts 06 de setembre del 2022 Avui dimarts comença un nou curs escolar a Sant Andreu de la Barca, donat que ahir dilluns, dia d'inici oficial del curs, era festiu a la ciutat.
L’Ajuntament programa diverses activitats per promoure la vida activa entre la gent gran
  divendres 02 de setembre del 2022 A partir del dimarts 6 de setembre s'obre el termini per poder inscriure's als tallers i cursos programats al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany.
Sant Andreu de la Barca tindrà gots reutilitzables a la Festa Major
  dijous 01 de setembre del 2022 La Festa Major de Sant Andreu de la Barca tindrà enguany gots reutilitzables amb la finalitat de reduir el nombre de residus que es generen i millorar el medi ambient.
Afectacions al trànsit per la Festa Major 2022
  dimecres 31 de agost del 2022 La celebració de la Festa Major 2022 provocarà restriccions de trànsit des del 31 d'agost i fins al 6 setembre a diferents carrers de la ciutat i el trasllat del mercat setmanal ambulant.
Un total de 26 bars i restaurants participen a la vuitena edició de la Ruta de la Tapa
  dimecres 31 de agost del 2022 En el marc de la Festa Major tindrà lloc la desena edició de la Ruta de la Tapa, una activitat amb la qual "es pretén mostrar a la ciutadania la gran varietat gastronòmica que hi ha en la nostra població", segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Juan Pérez.
Una Fira d'Atraccions sense sorolls
  dimecres 31 de agost del 2022 La fira d'atraccions de la Festa Major reduirà sensiblement el soroll i es silenciarà totalment entre les 18 i les 20 hores.
Ajuts per l’inici del curs escolar
  dimecres 31 de agost del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst ajuts per als infants, que es podran demanar a partir de demà, 1 de setembre.
L’Ajuntament  dona consells per tenir una Festa Major segura
  dimarts 30 de agost del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat un operatiu especial per garantir una Festa Major segura i sense incidents.