NOTÍCIES

El Ple aprovarà el projecte executiu de la nova escola bressol municipal
  dimecres 22 de març del 2023, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament té previst aprovar al pròxim ple municipal el projecte executiu de la futura escola bressol municipal que es construirà al barri de la Plana.

Segueix el ple municipal en directe
  dijous 23 de febrer del 2023 Avui dijous a partir de les 19.00 hores hi ha ple municipal corresponent al mes de gener.
Obert el termini per optar a ser jutge de pau substitut
  dijous 23 de febrer del 2023 Demà, divendres, 24 de febrer de 2023,
Servei especial d’autobús per participar al dinar de la Festa d’Andalusia
  dijous 23 de febrer del 2023 L'Ajuntament ha habilitat un servei especial d'autobús per traslladar des del nucli urbà fins a la zona de barbacoes a les persones que vulguin participar al dinar de germanor organitzat amb motiu de la commemoració del Dia d'Andalusia.
L’alcaldessa lamenta que les necessitats de salut de la ciutat quedin fora de les prioritats de la Generalitat
  dijous 23 de febrer del 2023 L'alcaldessa, Ana Alba, ha lamentat que les necessitats de la ciutadania en matèria de Salut no estiguin contemplades per part de la Generalitat.
L’Ajuntament fomenta la contractació per part de les empreses
  dimarts 21 de febrer del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca té previst renovar al ple del pròxim dijous el programa Sant Andreu Avança per l'Ocupació, que arriba a la novena edició.
Ja es pot consultar el número de la Veu de Sant Andreu de febrer
  dimarts 21 de febrer del 2023 Des d'aquesta setmana es pot consultar el butlletí d'informació municipal La Veu de Sant Andreu del mes de febrer.
Sant Andreu inaugura la remodelació dels Jardins Pedemonte
  dilluns 20 de febrer del 2023 El pròxim dissabte dia 25 s'estrenaran els remodelats jardins Pedemonte. Els treballs de millora d'aquest espai del barri de la Solana finalitzaran durant aquesta setmana.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia d'Andalusia amb activitats culturals i populars
  divendres 17 de febrer del 2023 Sant Andreu de la Barca ha preparat un ampli programa per commemorar el Dia d'Andalusia, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de febrer.
L’alcaldessa demana al conseller de Salut que desencalli la construcció del nou CAP
  dijous 09 de febrer del 2023 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha demanat al conseller de Salut, Manel Balcells, que desencalli la construcció del nou CAP a la ciutat.