NOTÍCIES

Sant Andreu commemora el Dia Internacional de l’Hora del Planeta
  divendres 25 de març del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix un any més al Dia Internacional de l’Hora del Planeta, una iniciativa de l’associació World Wildlife Fund (WWF). L’objectiu és donar visibilitat a la lluita contra el canvi climàtic.

Sant Andreu de la Barca s’adhereix a l’Acord per la Qualitat de l’Aire de Catalunya
  dilluns 21 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit a l'Acord per la Qualitat de l'Aire de Catalunya, que promou la Generalitat i que compta amb el suport dels ajuntaments dels municipis més grans, de les diputacions, entitats municipalistes, gestors d'infraestructures i els principals agents socials i econòmics. El document conformarà el full de ruta per a la millora de la qualitat de l'aire al país, incorporant-se com a principi rector del nou Pla de millora de la qualitat de l'aire de Catalunya.
Comença la prohibició de fer foc al bosc
  dimarts 15 de març del 2022 Des d'aquesta setmana i fins al 15 d'octubre queda prohibit encendre foc als terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta sense autorització prèvia.
El Parc de la Solana torna a acollir la Jugateca, un espai per acostar-nos al medi ambient en família
  divendres 04 de març del 2022 El Parc de la Solana tornarà a acollir la Jugatecambiental a partir del mes de març, un espai on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.
Cartells per senyalitzar els accessos a la muntanya i promoure el civisme
  dijous 03 de març del 2022 A l'inici d'alguns camins forestals de la ciutat s'han col·locat una sèrie de senyalitzacions, que donen informació de de la zona forestal i promouen el civisme.
Sant Andreu aposta per l’educació mediambiental
  dimecres 26 de gener del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aposta una vegada més per l'educació com a eina per conscienciar en matèria de medi ambient.
Sant Andreu de la Barca celebra una nova edició de la Festa de Sant Andreu
  dijous 18 de novembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra del 26 al 30 de novembre una nova edició de la tradicional Festa de Sant Andreu.
Millora la vigilància i el control dels nivells de partícules en l’aire
  dijous 11 de novembre del 2021 Aquesta setmana s'ha instal·lat un nou equip de control i vigilància dels nivells de partícules en l'aire, un fet que permetrà tenir més dades concretes de la situació que es dona a la ciutat.
Sant Andreu s’afegeix a la declaració de municipis per a la millora de la qualitat de l’aire
  dijous 28 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha sumat a la Declaració de Sabadell per un acord polític i social per a la millora de la qualitat de l'aire, que s'ha aprovat aquest mes en el marc del segon Congrés de Qualitat de l'Aire.
S’inicia la campanya anual de poda de l’arbrat
  dilluns 18 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquest mes d'octubre la campanya anual de poda dels arbres del municipi amb l'objectiu de millorar la seva conservació i la visibilitat en alguns carrers.
L’Ajuntament aprova el Pla de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població
  dijous 07 de octubre del 2021 L'Ajuntament ha aprovat al darrer ple municipal el Pla de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població, una mesura que pretén garantir la seguretat de les persones que viuen a prop d'aquestes zones.
L’Ajuntament reprèn la Jugatecambiental
  dilluns 13 de setembre del 2021 Torna la Jugatecambiental a Sant Andreu de la Barca, la iniciativa familiar que promou l'Ajuntament conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
Alerta per onada de calor
  dimecres 11 de agost del 2021 El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya ha activat l'alerta del pla PROCICAT per onada de calor que comença avui dimecres i s'allargarà fins diumenge.
Campanya per a la prevenció d’incendis forestals
  dilluns 05 de juliol del 2021 Amb l'objectiu de prevenir incendis forestals durant l'època de l'any de més calor, les darreres setmanes s'ha posat en marxa una nova campanya amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Civisme també a la muntanya
  dimecres 30 de juny del 2021 Els 16 municipis que formen part de les Muntanyes del Baix, entre els quals Sant Andreu de la Barca, han posat en marxa una campanya conjunta per promoure el civisme a la zona muntanyosa de la comarca.
L’Ajuntament repartirà 10.000 plantes entre els veïns de la ciutat
  dimarts 25 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca començarà aquesta setmana el repartiment de més de 10.000 plantes conreades amb persones amb dificultats especials.
Nova empenta al reciclatge a l'hostaleria i l'oci
  dilluns 10 de maig del 2021 Aquesta setmana comença una acció especial per multiplicar el reciclatge en el sector de l'hostaleria i l'oci a Sant Andreu de la Barca, que es perllongarà fins al mes de juny.
L’Ajuntament estalvia 225.000 euros en la factura del consum de llum
  dilluns 12 de abril del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet un estalvi important en la factura del llum gràcies a les actuacions que s'han anant duent a terme els darrers anys.
Sant Andreu s’afegeix al dia internacional de l’Hora del Planeta
  divendres 26 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix un any més al dia internacional de l'Hora del Planeta, una iniciativa internacional de l'associació World Wildlife Fund (WWF) que vol posar l'accent en la lluita contra el canvi climàtic.