NOTÍCIES

Jornada Educativa infantil per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua

dimarts 19 de març del 2024, Sant Andreu de la Barca
Jornada Educativa infantil per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua

Aquest dissabte 23 de març, Sant Andreu de la Barca commemora el Dia Mundial de l'Aigua, celebrat el 22 de març, amb una gran festa educativa infantil organitzada per Aqualia, en col·laboració amb l'Ajuntament. S'han programat tallers lúdico-didàctics i activitats infantils en família per conscienciar als més petits sobre la importància de fer un ús responsable de l'aigua mentre es diverteixen. La jornada tindrà lloc als Jardins Mercè Rodoreda, d'11:00 a 14:00 hores

 

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, també s'ha programat un portal interactiu, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, personalitzat per a Sant Andreu de la Barca, on els més petits poden gaudir d'exposicions, jocs i vídeos per a aprendre de forma divertida a valorar l'aigua com un element imprescindible per a la vida.

 

Activitats

TALLER DE DIBUIX AMB AQUAREL·LES

Els infants pintaran amb pinzells i aquarel·les dibuixos relacionats amb activitats quotidianes relacionades amb l'estalvi i consum responsable de l'aigua.

 

TALLER PER FER IMANTS DE NEVERA

Les nenes i nens podran personalitzar-se un imant per endur-se'l a casa. Hi haurà missatges i consells de sensibilització sobre uns hàbits quotidians sostenibles i consum conscient de l'aigua.

 

TALLER "UNA GOTA D'AIGUA I QUATRE GOTS"

Aquesta serà una activitat familiar. Les famílies hauran de transportar un globus en forma de gota d'aigua d'un lloc a un altre amb enginy i habilitat.

 

TALLER DE MAQUILLATGE

En aquest, els infants podran pintar-se la cara amb motius relacionats amb l'aigua.

 

Totes les nenes i nens que participin en els tallers, rebran diferents obsequis com un temporitzador de dutxa o una motxilla.