NOTÍCIES

Més de 85.000 persones visiten la Fira de la Primavera
  dilluns 30 de maig del 2022, Sant Andreu de la Barca

Més de 85.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Fira de la Primavera, que ha aplegat al centre de la ciutat una mostra representativa de comerços, indústries i serveis.

Sant Andreu de la Barca recupera la tradicional Fira de la Primavera
  dimarts 24 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca tornarà a gaudir d'una nova edició de la Fira de la Primavera els dies 27, 28 i 29 de maig. En aquesta ocasió, hi participen una trentena de comerços i serveis, catorze entitats i dues empreses del sector automobilístic.
La Fira de la Primavera ja té cartell anunciador
  dilluns 16 de maig del 2022 La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca ja té cartell anunciador, que recrea un esclat d'alegria i llum.
Sant Andreu de la Barca celebra la cinquena edició de la Fira del Vi
  dimarts 19 de abril del 2022 Una vintena de cellers participaran a la cinquena edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc del 27 al 30 d'abril.
L’Ajuntament posa en marxa una nova edició de “SOS Mentoring”
  dimarts 05 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “SOS Mentoring'dquo;, una iniciativa que pretén aprofitar l'experiència dels empresaris veterans per guiar als emprenedors.
La telefonia mòbil i el subministrament elèctric, les principals consultes de la ciutadania a l’OMIC
  dimarts 22 de març del 2022 Els problemes relacionats amb el sector de les telecomunicacions continuen sent el principal motiu de reclamacions i consultes dels usuaris davant l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC).
Sant Andreu de la Barca celebra el Dia Mundial del Consumidor
  dimarts 15 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemora un any més el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, celebrat el 15 de març.
Sant Andreu de la Barca rep el seu distintiu com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat
  divendres 04 de febrer del 2022 La Diputació i el Consell Comarcal han lliurat els distintius com a Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat als nous centres reconeguts com a tals.
L'Ajuntament incentiva el comerç local amb més de 20.000 euros en premis
  dimarts 28 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç de proximitat també durant aquestes festes amb una nova edició de la campanya comercial de Nadal, que preveu premiar la fidelitat dels clients de les botigues de la ciutat amb regals, vals i xecs.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local durant el Nadal
  dijous 02 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local i de proximitat durant aquestes festes de Nadal, per quan ha previst un ampli programa cultural i festiu.
L’Ajuntament promou les compres al comerç local amb el repartiment de targetes moneder
  dilluns 29 de novembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la campanya de les targetes moneder amb la finalitat d'incentivar i promoure les compres als comerços locals.
Sant Andreu de la Barca celebra una renovada Fira al carrer
  dimecres 29 de setembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra el pròxim 2 d'octubre la 26a edició de la Fira al carrer. De les 10 a les 20 hores de dissabte, 32 establiments santandreuencs ocuparan 50 carpes als carrers de la ciutat.
Els bars i restaurants de la ciutat serveixen més de 8.000 tapes en el marc de la Festa Major
  dijous 23 de setembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra un any més la Ruta de la Tapa en el marc de la Festa Major. En aquesta ocasió, la 9a edició del concurs, ha comptat amb 28 establiments participants.
Sant Andreu de la Barca celebra una Festa Major adaptada a la nova realitat
  dilluns 30 de agost del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra del 3 al 6 de setembre una nova edició de la Festa Major, que arriba després de la cancel·lació de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.
Lliurats els premis del concurs d’aparadors de la Fira de la Primavera
  dimecres 02 de juny del 2021 L'alcalde Enric Llorca i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, han lliurat aquest matí de dimecres els premis del concurs d'aparadors que s'ha organitzat en el marc de la Fira de la Primavera.
L’Ajuntament suprimeix la taxa de terrasses a bars i restaurants
  dimarts 01 de juny del 2021 El ple del mes de maig ha aprovat l'anunciada supressió de la taxa d'ocupació de via pública a bars i restaurants.
L’Ajuntament reconeix l’esforç i dedicació d’empresaris i comerciants durant la pandèmia
  dimarts 01 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha volgut reconèixer enguany el treball i l'esforç de comerciants, industrials i restauradors amb l'atorgament de les Medalles al Mèrit Empresarial.
Ampliat el termini per sol·licitar ajuts per als negocis tancats durant la pandèmia
  divendres 21 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat el termini perquè petits empresaris i autònoms puguin demanar ajuts econòmics que vinguin a minimitzar l'impacte econòmic de la crisi.
Obert el termini per participar a ‘Comerç 21’, suport a pimes comercials i de serveis
  dimarts 18 de maig del 2021 Aquest mes es posa en marxa una nova edició del projecte “Comerç 21'dquo;, una iniciativa de la Diputació i PIMEComerç, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.