NOTÍCIES

22 establiments participen en l’onzena Ruta de la Tapa
  divendres 01 de setembre del 2023, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació, Formació, Indústria, Comerç i Turisme, organitza l’onzena edició de la Ruta de la Tapa, una activitat que ja s’ha consolidat dins el programa de la Festa Major.

Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició de la Fira de la Primavera
  dijous 04 de maig del 2023 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza del 12 al 14 de maig una nova edició de la Fira de la Primavera, una mostra comercial, industrial i de serveis que pretén presentar a la comarca l'oferta de la ciutat.
Una vintena de cellers participa a la sisena edició de la Fira del Vi
  dijous 13 de abril del 2023 Sant Andreu de la Barca organitza del 19 al 22 d'abril una nova edició de la Fira del Vi, que enguany compta amb la participació de 25 cellers de diferents denominacions d'origen.
Sant Andreu de la Barca repartirà 15.000 euros en vals de compra als comerços locals
  divendres 02 de desembre del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà enguany 15.000 euros en vals de compra que es podran bescanviar als comerços de la ciutat.
Sant Andreu de la Barca gaudirà del Nadal amb una pista de gel
  dimarts 15 de novembre del 2022 Sant Andreu de la Barca celebrarà enguany el Nadal amb una pista de gel, que s'ubicarà la plaça de Federico García Lorca des del 30 de novembre fins al 8 de gener.
L’Ajuntament dona suport als emprenedors
  dimarts 25 de octubre del 2022 L'Ajuntament ha obert el període perquè les persones que posen en marxa una empresa puguin tenir accés a un ajut econòmic.
Una vintena de comerços participa a la Fira al Carrer
  dimarts 27 de setembre del 2022 L'avinguda Guatemala del barri de la Solana tornarà a ser l'escenari de la Fira al Carrer, que tindrà lloc el dissabte primer d'octubre a partir de les 17 hores.
Un total de 26 bars i restaurants participen a la vuitena edició de la Ruta de la Tapa
  dimecres 31 de agost del 2022 En el marc de la Festa Major tindrà lloc la desena edició de la Ruta de la Tapa, una activitat amb la qual "es pretén mostrar a la ciutadania la gran varietat gastronòmica que hi ha en la nostra població", segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Juan Pérez.
Més de 85.000 persones visiten la Fira de la Primavera
  dilluns 30 de maig del 2022 Més de 85.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Fira de la Primavera, que ha aplegat al centre de la ciutat una mostra representativa de comerços, indústries i serveis.
Sant Andreu de la Barca recupera la tradicional Fira de la Primavera
  dimarts 24 de maig del 2022 Sant Andreu de la Barca tornarà a gaudir d'una nova edició de la Fira de la Primavera els dies 27, 28 i 29 de maig. En aquesta ocasió, hi participen una trentena de comerços i serveis, catorze entitats i dues empreses del sector automobilístic.
La Fira de la Primavera ja té cartell anunciador
  dilluns 16 de maig del 2022 La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca ja té cartell anunciador, que recrea un esclat d'alegria i llum.
Sant Andreu de la Barca celebra la cinquena edició de la Fira del Vi
  dimarts 19 de abril del 2022 Una vintena de cellers participaran a la cinquena edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc del 27 al 30 d'abril.
L’Ajuntament posa en marxa una nova edició de “SOS Mentoring”
  dimarts 05 de abril del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició del programa “SOS Mentoring'dquo;, una iniciativa que pretén aprofitar l'experiència dels empresaris veterans per guiar als emprenedors.
La telefonia mòbil i el subministrament elèctric, les principals consultes de la ciutadania a l’OMIC
  dimarts 22 de març del 2022 Els problemes relacionats amb el sector de les telecomunicacions continuen sent el principal motiu de reclamacions i consultes dels usuaris davant l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC).
Sant Andreu de la Barca celebra el Dia Mundial del Consumidor
  dimarts 15 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca commemora un any més el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, celebrat el 15 de març.
Sant Andreu de la Barca rep el seu distintiu com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat
  divendres 04 de febrer del 2022 La Diputació i el Consell Comarcal han lliurat els distintius com a Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat als nous centres reconeguts com a tals.
L'Ajuntament incentiva el comerç local amb més de 20.000 euros en premis
  dimarts 28 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç de proximitat també durant aquestes festes amb una nova edició de la campanya comercial de Nadal, que preveu premiar la fidelitat dels clients de les botigues de la ciutat amb regals, vals i xecs.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local durant el Nadal
  dijous 02 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou el comerç local i de proximitat durant aquestes festes de Nadal, per quan ha previst un ampli programa cultural i festiu.
L’Ajuntament promou les compres al comerç local amb el repartiment de targetes moneder
  dilluns 29 de novembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la campanya de les targetes moneder amb la finalitat d'incentivar i promoure les compres als comerços locals.
Sant Andreu de la Barca celebra una renovada Fira al carrer
  dimecres 29 de setembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra el pròxim 2 d'octubre la 26a edició de la Fira al carrer. De les 10 a les 20 hores de dissabte, 32 establiments santandreuencs ocuparan 50 carpes als carrers de la ciutat.
Els bars i restaurants de la ciutat serveixen més de 8.000 tapes en el marc de la Festa Major
  dijous 23 de setembre del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra un any més la Ruta de la Tapa en el marc de la Festa Major. En aquesta ocasió, la 9a edició del concurs, ha comptat amb 28 establiments participants.
Sant Andreu de la Barca celebra una Festa Major adaptada a la nova realitat
  dilluns 30 de agost del 2021 Sant Andreu de la Barca celebra del 3 al 6 de setembre una nova edició de la Festa Major, que arriba després de la cancel·lació de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.
Lliurats els premis del concurs d’aparadors de la Fira de la Primavera
  dimecres 02 de juny del 2021 L'alcalde Enric Llorca i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, han lliurat aquest matí de dimecres els premis del concurs d'aparadors que s'ha organitzat en el marc de la Fira de la Primavera.
L’Ajuntament suprimeix la taxa de terrasses a bars i restaurants
  dimarts 01 de juny del 2021 El ple del mes de maig ha aprovat l'anunciada supressió de la taxa d'ocupació de via pública a bars i restaurants.
L’Ajuntament reconeix l’esforç i dedicació d’empresaris i comerciants durant la pandèmia
  dimarts 01 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha volgut reconèixer enguany el treball i l'esforç de comerciants, industrials i restauradors amb l'atorgament de les Medalles al Mèrit Empresarial.
Ampliat el termini per sol·licitar ajuts per als negocis tancats durant la pandèmia
  divendres 21 de maig del 2021 L'Ajuntament ha ampliat el termini perquè petits empresaris i autònoms puguin demanar ajuts econòmics que vinguin a minimitzar l'impacte econòmic de la crisi.
Obert el termini per participar a ‘Comerç 21’, suport a pimes comercials i de serveis
  dimarts 18 de maig del 2021 Aquest mes es posa en marxa una nova edició del projecte “Comerç 21'dquo;, una iniciativa de la Diputació i PIMEComerç, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
Sant Andreu de la Barca amplia la Fira de la Primavera a tota la ciutat
  dijous 13 de maig del 2021 Sant Andreu de la Barca es convertirà en un gran recinte firal del 24 al 30 de maig amb motiu de la 9 edició de la Fira de la Primavera.
Nova empenta al reciclatge a l'hostaleria i l'oci
  dilluns 10 de maig del 2021 Aquesta setmana comença una acció especial per multiplicar el reciclatge en el sector de l'hostaleria i l'oci a Sant Andreu de la Barca, que es perllongarà fins al mes de juny.
Sant Andreu celebrarà la primavera amb una renovada Fira de la Primavera
  dilluns 03 de maig del 2021 Sant Andreu de la Barca tornarà a gaudir de la seva Fira de la Primavera, que enguany s'adaptarà a les noves necessitats, marcades per la pandèmia de la Covid-19, que l'any passat ens va deixar sense fira.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de treballadors
  dilluns 03 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de persones de la ciutat amb un programa que preveu subvencionar la meitat dels costos salarials que tinguin aquestes noves incorporacions.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà un milió d’euros més a la reactivació social i econòmica
  divendres 26 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà gairebé un milió d'euros més a la reactivació econòmica i social de la ciutat i a fer front a la crisi econòmica que ha provocat la pandèmia.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix al Dia dels Drets del Consumidor
  divendres 12 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix un cop més enguany a la commemoració del Dia dels Drets del Consumidor, que té lloc el 15 de març.
Mig centenar de botigues participen a la Fira de Rebaixes
  dimecres 03 de març del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l'Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca organitzen aquest divendres una fira comercial, que servirà per posar punt i final a la campanya de rebaixes.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, distingit com a Punt d’Informació Turística
  dijous 18 de febrer del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha estat reconegut pel Consell Comarcal com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat.
Els problemes amb les empreses de telefonia, la principal causa de consulta a l’OMIC
  dimecres 03 de febrer del 2021 Els problemes amb empreses de telefonia o telecomunicacions continuen sent la principal causa de reclamació d'una persona davant l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC). Tenint en compte les característiques atípiques d'aquest any passat, també s'ha incrementat notablement, per exemple, les reclamacions a agències de viatges. Durant l'any passat, l'OMIC va atendre 358 reclamacions, que van permetre la devolució de 3.653,01 euros. El 20% de les consultes estaven relacionades amb les empreses de telecomunicacions per problemes, per exemple, per canviar de companyia, fer una portabilitat o donar de baixa un servei. Tenint en compte les característiques especials d'aquest any passat, quan es va iniciar la pandèmia de la covid-19 i es va decretar un confinament, també s'ha incrementat el nombre de persones que han presentat una consulta o reclamació relacionada amb un viatge prèviament contractat. Un altre dels sectors que més consultes i reclamacions ha generat ha estat el sector dels comerços on l' increment de les consultes i reclamacions es degut als canvis i devolucions de productes així com la garantia dels mateixos. S'ha detectat un incrementat del nombre de consultes respecte compres per Internet, és a dir, compres fora d'establiment comercial, on la gran majoria eren estafes i per tant el consumidor ha hagut d'anar a interposar la corresponent denuncia via judicial.
El concurs d’iniciatives empresarials s’adapta a la covid-19
  dimarts 19 de gener del 2021 El tradicional concurs d'iniciatives empresarials del Baix Llobregat Nord també s'ha reformulat i adaptat a la nova situació derivada de la pandèmia de la covid-19.
Campanya per garantir la seguretat dels aliments que es venen i consumeixen a la ciutat
  dijous 07 de gener del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una campanya per garantir que els productes que es compren o consumeixen a la ciutat reuneixen les garanties de qualitat desitjables.
L’Ajuntament reparteix 20.000 euros entre els clients dels comerços de la ciutat
  dimarts 29 de desembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reparteix 20.000 euros en vals de compra entre els clients dels comerços de la ciutat.
Consells i recomanacions per fer compres segures i responsables durant les festes
  dimecres 23 de desembre del 2020 El Nadal, també un estrany com aquest, és una de les èpoques durant les quals fem més compres. Fer-ho de manera responsable i segura és un element clau per no penedir-nos després i tenir més garanties de superar el dur mes de gener. És per això que en aquesta època ens recomanen que planifiquem les nostres compres: fer una llista dels productes que necessitem que s'ajusti al nostre pressupost. Cal també comprar els preus i la qualitat dels productes i dels serveis i comprar amb antelació per trobar millors preus. Controlar la despesa amb la targeta de crèdit i les compres finançades per evitar sobreendeutar-nos o informar-nos de les condicions per fer possibles canvis o devolucions són d'altres de les recomanacions.
Els comerços i botigues de Sant Andreu s’engalanen per Nadal
  dissabte 19 de desembre del 2020 Els comerços i les botigues de Sant Andreu es posen les seves millors gales per Nadal, donant a la ciutat l'esperit típic d'aquestes dates. L'Ajuntament ha atorgat aquest mes els premis als millors aparadors i parades del mercat, uns guardons que han arribat a la seva 26 edició.
A partir de demà dijous es repartiran les targetes moneder per comprar als comerços locals
  dimecres 09 de desembre del 2020 A partir de demà dijous dia 10 de desembre es començaran a repartir les targetes moneder que dona l'Ajuntament per poder gastar als comerços no essencials.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà xecs regal entre els clients de les botigues de la ciutat
  dimecres 02 de desembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dedicarà enguany més de 100.000 euros a la promoció del comerç local durant les festes de Nadal. Amb aquesta finalitat, el consistori ha previst diverses accions.
L’Ajuntament promou les compres als comerços locals
  dijous 26 de novembre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una campanya per promoure el comerç local aquestes dates i fomentar que els ciutadans facin les seves compres als establiments de Sant Andreu.
L’Ajuntament ajuda amb 500 euros als comerciants i autònoms afectats per la pandèmia
  dimarts 17 de novembre del 2020 L'Ajuntament ofereix una ajuda directa de 500 euros als petits empresaris, autònoms i comerciants que han hagut de tancar els seus negocis com a conseqüència de la pandèmia.
Ajuts per a la restauració i centres d'estètica i bellesa afectats per la pandèmia
  dimarts 27 de octubre del 2020 A partir de demà dimecres els responsables dels centres de bellesa i estètica i els restauradors podran accedir als ajuts previstos pel Govern.
Mesures especials al mercat setmanal amb motiu de la Covid-19
  dijous 22 de octubre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst mesures especials de seguretat al mercat setmanal dels divendres amb la finalitat d'evitar aglomeracions que puguin contribuir a la propagació de la Covid-19.
Una vintena de bars i restaurats de Sant Andreu de la Barca ofereixen servei per emportar
  dimarts 20 de octubre del 2020 Una vintena de bars i restaurants de Sant Andreu de la Barca ofereixen als seus clients un servei per emportar. Els clients poden fer les seves comandes a aquests establiments per telèfon o bé on line i passar pel local per recollir-los. La consumició no es pot fer ni a casa ni a la porta del local.
Els comerços de Sant Andreu de la Barca donen el salt a les vendes ‘on line’
  divendres 16 de octubre del 2020 25 comerços de Sant Andreu de la Barca han estrenat avui divendres una plataforma de venda ‘on line' des d'on podran comercialitzar els seus productes i serveis.
Un total de 126 empreses de Sant Andreu de la Barca han demanat ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19
  dimecres 14 de octubre del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha rebut un total de 126 peticions de subvenció dins de la convocatòria d'ajuts per fer front als efectes de la Covid-19 a les empreses i comerços de la ciutat.
Ajornada la ruta de la tapa prevista per aquest mes d’octubre
  dijous 08 de octubre del 2020 L'Ajuntament ha pres la decisió d'ajornar l'edició de la Ruta de la Tapa, que estava prevista per aquest mes d'octubre.
La pluja obliga a modificar l’activitat “Comerç al carrer”
  divendres 02 de octubre del 2020 Les condicions meteorològiques que es donen avui divendres han obligat a modificar l'activitat programada de dinamització comercial als carrers de la ciutat.
Una trentena de comerços de la ciutat donaran el salt a la venda on line
  dimecres 23 de setembre del 2020 Una trentena de comerços de la ciutat s'han afegit fins ara a la iniciativa de crear un punt de venda comú on line, una plataforma que podria començar a funcionar aquesta mateixa tardor.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destina 460.000 euros per reactivar l’economia local
  dimarts 28 de juliol del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa tres línies d'ajuts que amb un pressupost de 460.000 euros pretenen donar suport a les empreses i petits comerços de la ciutat.
Les botigues de Sant Andreu de la Barca surten al carrer per mostrar els seus productes i serveis
  dimecres 08 de juliol del 2020 Una trentena de comerços de Sant Andreu de la Barca trauran al carrer els seus productes i serveis el pròxim divendres 17 de juliol entre les 19 hores i les 22 hores.
Digiempren, nou servei de formació especial per empreses
  dimecres 13 de maig del 2020 La Diputació de Barcelona ha desenvolupat el web Digiemprèn, un portal de formació gratuïta en e-commerce pensat per a comerços, parades de mercat i persones creadores. L'objectiu és, mitjançant una formació online adaptada a les càrregues de treball, facilitar la incorporació o millorar el posicionament digital. L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja en forma part i insta als comerciants de la ciutat a aprofitar aquesta eina. Per a què? Vull crear un negoci online, però no sé per on començar. Haig de millorar el meu negoci online i fer-lo brillar! M'agradaria trobar informació de temes relacionats amb el món digital, dirigida als negocis, com el meu, en un únic web. La solució és Digiempren, un web amb un contingut pensat per a negocis petits, on els comerciants poden trobar eines i informació per a crear un negoci online brillant! Informació a mida L'eina permet consultar miniguies amb consells i informació essencial, per a persones que no tinguin gaire temps, o bé fer cursos. Per resoldre dubtes o tenir més informació es pot enviar un correu a digiempren@diba.cat o consultar la web https://digiempren.diba.cat/
Divendres es reprèn el mercat setmanal
  dimecres 06 de maig del 2020 El pròxim divendres dia 8 de maig es reprendrà parcialment l'activitat del mercat setmanal que es fa a l'esplanada.
L’Ajuntament elabora un pla de contingència per preparar la ciutat per després de la COVID-19
  dilluns 04 de maig del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està elaborant un pla de contingència per preparar la ciutat per la situació que tindrem un cop passi el punt més àlgid de la pandèmia derivada pel Coronavirus. Reforçar els serveis socials per atendre les famílies més afectades, donar suport als comerciants i empresaris per reactivar l'economia i promoure les noves tecnologies per facilitar els tràmits on line són els tres eixos d'aquest pla de contingència. Així ho ha avançat l'alcalde, Enric Llorca, durant el ple que va tenir lloc el passat dia 30 d'abril i que va servir perquè el Govern municipal donés compte de les accions dutes a terme des de l'inici de la crisi sanitària per a minimitzar el seu impacte. El ple municipal, que per segona vegada va ser telemàtic, va començar amb un minut de silenci en record de les persones que han perdut la vida com a conseqüència de la pandèmia i com a mostra de suport als afectats. L'alcalde va explicar que per poder donar resposta a les necessitats actuals dels ciutadans es refarà el pressupost municipal “retirant diners de partides que no són necessàries en aquest moment'dquo;. D'aquesta manera, l'alcalde va anunciar la cancel·lació de la Fira de la Primavera i de la Festa Major “així com d'altres activitats que no siguin imprescindibles'dquo;. “Estem retirant els diners per tal de fer un fons de contingència inicial que volem que sigui flexible perquè és evident que no sabem les circumstàncies que ens trobarem perquè això canvia cada poc'dquo;, va explicar Llorca. L'alcalde va apuntar que “amb el pla de contingència volem adaptar-nos a la nova realitat. L'objectiu és atendre als més vulnerables, lluitar contra l'atur i reactivar el petit comerç i les empreses de la ciutat'dquo;.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recopila les ofertes de feina relacionades amb el Coronavirus
  dijous 02 de abril del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està recopilant totes les ofertes que arriben al seu servei de Promoció Econòmica relacionades amb la pandèmia del Coronavirus perquè sigui més fàcil pels usuaris accedir a elles.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca coordina un grup de voluntaris que cusen mascaretes de contenció a casa
  dimecres 25 de març del 2020 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca coordina un grup de persones que cusen a casa seva mascaretes de contenció amb material cedit de manera voluntària per diverses empreses.