NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca celebra la XII Fira de la Primavera

dimecres 22 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca celebra la XII Fira de la Primavera

Sant Andreu de la Barca tornarà a celebrar la seva Fira de la Primavera del 31 de maig al 2 de juny en una nova mostra de l'oferta de la ciutat pel que fa a comerç, indústria, serveis i restauració. Com a principal novetat, aquest any s'instal·larà una carpa institucional a l'Av. Constitució, un espai d'interès on s'hi han programat diverses activitats com showcookings, xerrades o fins i tot un espai de maridatge de vins i formatges.


Miquel Àngel Abril, regidor d'Activitat Econòmica, Indústria i Comerç, ha detallat el programa per a la XII Fira de la Primavera. "La carpa institucional serà un espai obert. Volem que es converteixi en un espai lúdic, d'interès i dinàmic. Oferir continguts importants per a la ciutadania i que la gent s'apropi per gaudir de les propostes que hem preparat". En aquesta edició, hi participaran 64 expositors, 19 entitats socioculturals i hi haurà 4 propostes de restauració local a l'esplanada del Mercat Setmanal. "La part comercial és el cor i l'ànima de la fira de la primavera. És l'eix central de continguts i de les propostes. Estem molt contents amb tots els expositors que hi formaran part".

El regidor d'Activitat Econòmica també ha volgut destacar que "a l'espai gastronòmic s'han habilitat uns tendals per donar ombres i que la ciutadania pugui gaudir de la restauració còmodament".

La Fira al carrer, la Mostra d'entitats, la Trobada de vehicles clàssics, activitats de màgia al carrer, la Trobada dels grups de percussió són algunes de les activitats d'entreteniment que formen part del programa de la Fira de la Primavera. Amb la novetat d'aquesta 12a edició a l'espai d'automoció de la visita de SEAT CUPRA.

Per als més petits i petites s'hi han programat tallers i activitats en l'Espai infantil: treballs manuals, jocs al carrer, espectacle de màgia... Els joves podran gaudir de la tradicional Barca After-Naval, amb música i festa durant la matinada del dissabte 1 de juny o de la Festa de Ràdio Sant Andreu la nit del divendres 31 de maig.

Tampoc faltaran les activitats culturals per a tots els públics, com la tradicional ballada de sardanes, la jornada castellera o el festival de Fi de Curs del Grup de Teatre de la Gent Gran.

 

Consulta tot el programa al següent enllaç: https://sabarca.cat/recursos/documentacio_general/20240522100642_FIRA PRIMAVERA sant andreu de la barca.pdf