NOTÍCIES

L’Ajuntament commemora el Dia de l’Orgull LGTBI
  dimecres 22 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebra un any més el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.

Una fira sense violència masclista i lgtbifòbica
  dijous 26 de maig del 2022 Per a gaudir d'una Fira de la Primavera segura i lliure de violència masclista i LGTBIFòbia, l'Ajuntament habilitarà el Punt Lila.
Sant Andreu de la Barca reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere
  divendres 11 de març del 2022 Sant Andreu de la Barca ha reafirmat el seu compromís amb la igualtat entre dones i homes mitjançant la signatura d'un pacte de ciutat feminista.
L’alcaldessa reclama millores laborals per a homes i per a dones
  dijous 03 de març del 2022 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha reclamat millores laborals tant per a homes com per a dones i ha recordat que “si durant els darrers anys hi ha hagut una equiparació no és per una millora per a les dones sinó per un empitjorament per als homes'dquo;.
Sant Andreu de la Barca promou un pacte municipal a favor de la igualtat
  divendres 25 de febrer del 2022 Sant Andreu de la Barca reivindica un any més el Dia de la Dona amb una sèrie d'actes i activitats lúdiques i culturals, amb l'objectiu de lluitar per la igualtat entre persones i educar en qüestió de gènere.
L’Ajuntament promou l’escriptura creativa amb tallers per a dones
  dijous 10 de febrer del 2022 L'Escola d'Igualtat de Sant Andreu de la Barca organitza un any més els tallers d'escriptura creativa per a dones.
L’Ajuntament fa una crida per participar a la marxa contra la violència de gènere
  dilluns 22 de novembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha sumat a la VII Marxa del Baix Llobregat contra la violència de gènere i ha fet una crida a la ciutadania perquè hi participi.
Un centenar de comerços de Sant Andreu de la Barca s’afegeixen a la campanya contra la violència masclista
  dimecres 17 de novembre del 2021 Un total de 120 comerços de Sant Andreu de la Barca s'han convertit en “Punts violeta'dquo;, espais on poden buscar ajuda les persones que pateixen violència masclista.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista
  dilluns 15 de novembre del 2021 L'Ajuntament organitza una setmana d'activitats dins del Pacte Municipal contra la Violència Masclista per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista, celebrat el 25 de novembre.
L’Ajuntament preveu diverses propostes amb motiu del 90 aniversari del sufragi femení
  dijous 30 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha preparat diverses propostes amb motiu de la commemoració demà del 90 aniversari de l'aprovació del sufragi femení a Espanya.
L’Ajuntament habilita el Punt Lila per prevenir la violència masclista i lgtbifòbica a la Festa Major
  divendres 03 de setembre del 2021 Un any més, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita el Punt Lila per fer de la Festa Major una celebració segura i lliure de violència masclista i lgtbifòbica. Es tracta d'un espai de sensibilització i prevenció d'aquests tipus de violència, que compta amb personal especialitzat per donar informació, atenció i assessorament durant els dies de celebració.
Nou protocol municipal sobre violència sexual i LGTBIfòbica en espais públics i d’oci
  dilluns 28 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar al ple del mes de juny, celebrat el 25 de juny, el nou Protocol municipal sobre violència sexual i LGTBIfòbica en espais públics i contextos d'oci.
L’Ajuntament continua treballant per construir una ciutat més igualitària
  dimecres 23 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca presenta una nova campanya de prevenció de la violència masclista amb l'objectiu de mostrar quines situacions són violència masclista, així com per sensibilitzar sobre altres formes de violència diferents de la física i la sexual. En són exemples la violència psicològica, la manipulació emocional o l'aïllament.
L’Ajuntament promou la igualtat amb un programa d’activitats pel Dia de l’Orgull LGTBI
  dimarts 22 de juny del 2021 Un any més l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.
L’Ajuntament mostra el seu condol per l’assassinat masclista de dues nenes a Tenerife i una jove a Sevilla
  divendres 11 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha mostrat avui el seu rebuig a la violència masclista amb una concentració a les portes del consistori. Les banderes de l'Ajuntament romandran avui a mig pal com a mostra de condol a les famílies i coneguts de les víctimes.
Convocat el Premi Delta de Narrativa Escrita per a Dones
  dimecres 09 de juny del 2021 El Consell Comarcal del Baix Llobregat i diferents ajuntaments de la comarca, entre els quals el de Sant Andreu de la Barca, han convocat l'onzena edició del Premi Delta de Narrativa per a Dones.
L’Ajuntament posa en marxa una consultoria on line sobre sexualitat i relacions de parella
  divendres 04 de juny del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una consultoria a través d'Internet sobre relacions de parella i sexualitat.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia d'Acció per a la Salut de les Dones
  dijous 27 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a commemorar aquest any el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, amb un programa que combina les activitats en línia i les presencials.
Els joves de Sant Andreu contribueixen a acabar amb la violència masclista
  divendres 12 de març del 2021 Els joves de Sant Andreu de la Barca són els millors ambaixadors contra la violència masclista.