NOTÍCIES

Demà dimarts les entitats estan convocades a la tercera Taula Participativa Ciutadana de Gènere i Igualtat

dilluns 15 de gener del 2024, Sant Andreu de la Barca
Demà dimarts les entitats estan convocades a la tercera Taula Participativa Ciutadana de Gènere i Igualtat

Demà dimarts, a les 18:30, s'ha convocat la III Taula Participacitva Ciutadana de Gènere i Igualtat. És un espai de diàleg, reflexió i treball sobre alguns temes relacionats amb el gènere, la igualtat i la diversitat sexual, afectiva i de gènere. Els objectius de la III Taula Participativa Ciutadana són obrir un espai de diàleg i reflexió per millorar les polítiques que posa en marxa l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, així com treballa de manera col·laborativa les accions pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el 8 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, i el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Segons la regidora d'Igualtat, Isabel Marcos, "la taula està oberta a les entitats que treballen amb dones i amb perspectiva de gènere, associacions de veïns i veïnes, entitats esportives, entitats culturals, entitats del comerç o sindicats amb la voluntat de sumar el màxim de sectors en el treball per crear una societat més usta, igualitària i lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques". 

A la reunió també es donarà informació sobre els serveis del SIAD, del Punt SAI i del Pla d'Equitat de Gènere i de la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere 2024-2027.