NOTÍCIES

L’Ajuntament dissenya un camí segur per arribar al concert jove de dissabte
  dimarts 05 de juliol del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dissenyat un camí segur per conduir als joves fins al concert que es farà el pròxim dissabte a la zona de barbacoes.

Gaudim d’una revetlla cívica i segura
  dijous 23 de juny del 2022 Les condicions meteorològiques i ambientals d'aquest any, amb altes temperatures, baixa humitat i sequera, fan que hàgim d'extremar les precaucions durant la revetlla de Sant Joan.
Els delictes baixen a Sant Andreu de la Barca un 1,2% els primers cinc mesos de l’any
  dimecres 22 de juny del 2022 Els delictes s'han reduït a Sant Andreu de la Barca en un 1,2% durant els primers cinc mesos de l'any en comparació al mateix període de l'any passat. Durant el mateix temps, el nombre d'accidents ha baixat en un 29,47%.
Nova campanya per promoure el civisme als carrers
  divendres 17 de juny del 2022 La Policia Local ha dut a terme una nova campanya per controlar l'ús que fan els usuaris dels patinets elèctrics d'aquest mitjà de comunicació, que cada cop pren més força als nostres carrers.
L’alcaldessa reclama més presència dels Mossos d’Esquadra a la ciutat
  dijous 09 de juny del 2022 L'alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha tornat a reclamar avui dijous més efectius dels Mossos d'Esquadra a Sant Andreu de la Barca “per contribuir a reduir la sensació d'inseguretat que pot tenir una part de la població'dquo;.
Sant Andreu de la Barca, una de les cinc ciutats de Catalunya que eviten la pujada de delictes
  dimarts 07 de juny del 2022 Sant Andreu de la Barca és un dels cinc municipis de Catalunya on el nombre de delictes ha baixat durant el primer trimestre d'aquest any i respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades facilitades pel Ministeri de l'Interior.
Afectacions al trànsit amb motiu de la cursa  Sísmica Race 2022
  divendres 03 de juny del 2022 Amb motiu de la celebració el diumenge 5 de juny de la 5a Cursa Sísmica Race es produiran afectacions al trànsit.
Afectacions al trànsit per la Fira de la Primavera 2022
  dijous 26 de maig del 2022 La celebració de la Festa de la Primavera 2022 provocarà restriccions de trànsit des del 26 de maig i fins al 31 de maig a diferents carrers de la ciutat i el trasllat del mercat setmanal ambulant.
La Policia Local facilita la interposició de denúncies
  dimecres 13 de abril del 2022 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca facilita als ciutadans la interposició de denúncies de delictes lleus, que des d'aquest mes es poden posar al carrer.
Entra en vigor la nova Llei de Trànsit i Seguretat Viària
  dilluns 21 de març del 2022 El patinet elèctric s'ha convertit en un sistema de transport alternatiu i cada cop són més les persones que el fan servir per desplaçar-se per la ciutat per anar a treballar, a comprar o a estudiar. Amb la finalitat de garantir la convivència entre els conductors d'aquests sistema de transport i la resta d'usuaris del transport públic, s'ha modificat la Llei de Trànsit, que preveu entre d'altres coses, que els patinets elèctrics no puguin circular per les voreres o els espais de vianants i obliga als seus conductors a dur casc.
L’Ajuntament entrega nou material a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil
  dijous 17 de març del 2022 L'Ajuntament ha lliurat nou equipament i material a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Andreu de la Barca.
L’Ajuntament pren mesures per provar de contenir la propagació de la pandèmia
  dimarts 21 de desembre del 2021 L'Ajuntament ha pres avui diverses mesures amb la finalitat de provar d'aturar l'expansió de la covid-19.
L’Ajuntament promou les compres segures durant el Nadal
  divendres 10 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la campanya “Comerç segur'dquo;, que pretén incrementar la sensació de seguretat als carrers de la ciutat durant les festes de Nadal.
Afectacions al trànsit amb motiu de la Festa de Sant Andreu
  dijous 25 de novembre del 2021 Les activitats programades en el marc de la Festa de Sant Andreu provocaran afectacions al trànsit i modificacions de circulació.
La Policia Local crea una unitat específica d’atenció a les víctimes vulnerables
  dimecres 24 de novembre del 2021 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una unitat específica d'atenció a les víctimes més vulnerables, que té com a finalitat donar suport i guiar a aquestes persones.
Un centenar de policies de diversos cossos d’Espanya i Europa participen a les jornades canines de Sant Andreu de la Barca
  dilluns 22 de novembre del 2021 Sant Andreu de la Barca acull aquesta setmana unes jornades organitzades per l'Asociación de Guías Caninos de las Policías Locales de España.
La Policia Local imposa més d’un centenar de denúncies a conductors de patinets elèctrics
  dimecres 10 de novembre del 2021 La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha imposat en el que portem d'any 109 denúncies a conductors de patinets elèctrics, que han causat 3 accidents i 2 atropellaments, tots ells lleus.
L’Ajuntament convoca quatre places d’agent de Policia Local
  dimarts 09 de novembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat quatre places d'agent de Policia Local per incorporar-se a la plantilla del cos.
L’Ajuntament aprova el Pla de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població
  dijous 07 de octubre del 2021 L'Ajuntament ha aprovat al darrer ple municipal el Pla de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població, una mesura que pretén garantir la seguretat de les persones que viuen a prop d'aquestes zones.