NOTÍCIES

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca confisca un patinet elèctric que superava els 100 quilòmetres per hora

dilluns 15 de abril del 2024, Sant Andreu de la Barca
La Policia Local de Sant Andreu de la Barca confisca un patinet elèctric que superava els 100 quilòmetres per hora

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha confiscat un patinet elèctric que circulava a una velocitat molt superior a la permesa per aquest tipus de vehicles fora dels circuits de competició.  

 

El vehicle, que podia superar els 100 quilòmetres per hora, ha estat intervingut en un operatiu policial que ha estat possible gràcies als avisos de diferents veïns i veïns de Sant Andreu de la Barca. Totes aquestes denúncies parlaven d’un patinet elèctric que circulava a gran velocitat a una hora concreta i en un punt específic de la ciutat. La mateixa policia va fer una recerca a les xarxes socials per trobar més informació i intentar identificar-lo.

 

Després de l’operatiu, agents de la Policia Local han descobert que el propietari del patinet havia modificat les característiques tècniques originals i, a més, ho mostrava a les xarxes socials. De fet, el vehicle tenia tracció a les dues rodes.

 

Finalment i després de tenir-lo confiscat alguns dies, la Policia Local ha retornat el patinet elèctric al propietari quan, a la mateixa comissaria i assistit per un tècnic, ha modificat el patinet per reduir-ne la velocitat màxima a la legalment permesa. Els agents han advertit al propietari que si el tornen a agafar circulant amb el patinet a altes velocitats s’enfronta a un càstig major perquè ja ha estat amonestat per la Policia Local.

 

Per altra banda, la Policia Local també ha immobilitzat un altre patinet elèctric per estar manipulat i superar la velocitat màxima permesa i, a més, no disposar de la documentació del vehicle.