NOTÍCIES

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca reclama la construcció d’un nou CAP
  dimarts 21 de juny del 2022, Sant Andreu de la Barca

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha tornar a reclamar la construcció d’un nou centre d’atenció primària (CAP) a la ciutat, una reivindicació històrica de la ciutat i per a la construcció del qual l’Ajuntament cedirà uns terrenys a la Generalitat.

L’Ajuntament habilita tres refugis climàtics amb motiu de l’onada de calor
  dimarts 14 de juny del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat tres equipaments municipals com a refugis climàtics, amb la finalitat de donar confort tèrmic, aigua i descans a la ciutadania amb motiu de l'onada de calor.
L’Ajuntament promou hàbits saludables amb activitats físiques a l’aire lliure
  dimecres 04 de maig del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una nova edició de la iniciativa “Practica la salut'dquo;, que promou l'activitat física amb propostes al carrer.
La incidència de la Covid-19 s’estabilitza
  dimecres 23 de març del 2022 El nombre de nous casos de Covid-19 a Sant Andreu de la Barca ha baixat durant les darreres setmanes.
Sant Andreu de la Barca s’adhereix a l’Acord per la Qualitat de l’Aire de Catalunya
  dilluns 21 de març del 2022 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'ha afegit a l'Acord per la Qualitat de l'Aire de Catalunya, que promou la Generalitat i que compta amb el suport dels ajuntaments dels municipis més grans, de les diputacions, entitats municipalistes, gestors d'infraestructures i els principals agents socials i econòmics. El document conformarà el full de ruta per a la millora de la qualitat de l'aire al país, incorporant-se com a principi rector del nou Pla de millora de la qualitat de l'aire de Catalunya.
L’Ajuntament busca aliances per reclamar a la Generalitat millores en matèria de salut
  dilluns 21 de febrer del 2022 La pandèmia provocada per la Covid-19, que a poc a poc i amb esforç anem superant, ha posat de manifest de nou la importància de la salut de les persones i la necessitat de disposar de recursos humans i materials per atendre aquesta necessitat.
Nova cita amb el Banc de Sang a Sant Andreu de la Barca
  dijous 20 de gener del 2022 Els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca tenen una nova cita amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya demà divendres al Teatre Núria Espert.
L’Ajuntament pren mesures per provar de contenir la propagació de la pandèmia
  dimarts 21 de desembre del 2021 L'Ajuntament ha pres avui diverses mesures amb la finalitat de provar d'aturar l'expansió de la covid-19.
L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que doti de recursos el servei de salut mental
  dimecres 15 de desembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha demanat a la Generalitat que doti de recursos humans i materials el servei de salut mental que es presta al CAP de la ciutat.
L’Ajuntament exigeix millores a la Generalitat en l’àmbit de salut
  dimecres 17 de novembre del 2021 L'Ajuntament ha reclamat a la Generalitat millores en l'àmbit de la salut, com ara la construcció d'un nou ambulatori a la ciutat o que es reprenguin les visites mèdiques presencials.
L’Ajuntament s’afegeix a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama
  dimarts 19 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix un any més a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que té lloc avui dia 19 d'octubre.
L’Ajuntament mostra la seva solidaritat amb els afectats per un càncer de mama metastàsic
  dimecres 13 de octubre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mostrarà avui la seva solidaritat amb les persones que pateixen un càncer de mama amb metàstasi.
Grup de suport emocional per a persones cuidadores de dependents
  dimarts 28 de setembre del 2021 Compartir experiències, recursos i emocions. Aquest és l'objectiu del grup de suport emocional per a persones amb dependència que començarà el pròxim dia 7 d'octubre.
L’Ajuntament consciencia als pares dels alumnes de la importància de vacunar als infants
  dimecres 15 de setembre del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol conscienciar als pares dels alumnes dels centres escolars de la ciutat de la importància de vacunar als infants per a la seva immunització i per tallar possibles contagis.
Marató de vacunació sense cita prèvia a Sant Andreu de la Barca
  dijous 12 de agost del 2021 Arriba la primera marató de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia a Sant Andreu de la Barca. El pròxim divendres 20 d'agost tots els majors de 12 anys podran vacunar-se de primeres dosis al Centre Cívic La Plana, espai cedit per l'Ajuntament. L'horari serà de 15 hores a 19 hores.
Sant Andreu reconeix la professionalitat i humanitat dels treballadors dels centres d’atenció primària
  dijous 01 de juliol del 2021 La professionalitat, la dedicació i la humanitat amb la que els treballadors dels centres d'atenció primària de la ciutat han fet front a la pandèmia de la covid-19 els ha fet mereixedors de l'atorgament de la Medalla de la Ciutat.
L’Ajuntament dona suport a les persones que deixen el tabac
  dilluns 31 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona suport a les persones que es decideixen deixar l'hàbit de fumar i fa un sorteig entre les que ho aconsegueixen.
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia d'Acció per a la Salut de les Dones
  dijous 27 de maig del 2021 L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a commemorar aquest any el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, amb un programa que combina les activitats en línia i les presencials.
L’Ajuntament promou els hàbits saludables amb activitats físiques a l’aire lliure
  divendres 07 de maig del 2021 Un any més l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza una nova edició del programa “Practica la salut'dquo; amb l'objectiu de promoure els hàbits saludables de la ciutadania i animar a tothom a fer activitat física.